Megérkezett a Joomla! 3.6.1

Több
8 éve 4 hónapja #10114 Írta: Balázs
Megérkezett a Joomla! 3.6.1 téma létrehozva Balázs által

Megjelent a Joomla! 3.6.1-es frissítése, amelyben 46 segítő részvételével közel 150 darab hiba került javításra. Többek között javítva lett egy a PHP 7.0.9 esetén fellépő kompatibilitási probléma, egy nyelvi átirányítási probléma, egy Joomla! 2.5.28-ról való frissítési probléma, egy SQLAzure adatbázis probléma, valamint frissült az alapértelmezett szerkesztő, a TinyMCE. Az új kiadásban szerepel továbbá még egy közepes (CRSF) és kettő alacsony (ACL, XSS) prioritású biztonsági javítás, így kiemelten fontos, hogy minél hamarabb elvégezzük a rendszerünk frissítését.

Bővebben...

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 4 hónapja #10115 Írta: Petrov12
Petrov12 válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 3.6.1
Hali,

Updateltem, de a végén egy ilyen szöveg fogadott:
A legutolsó kérés visszautasításra került, mert érvénytelen biztonsági tokent tartalmazott. Frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Visszalépkedtem a vezérlőpultban, de ott már az van kiírva hogy 3.6.1 verzió...vagyis a legfrissebb.

Lehet valami bajom?

Több
8 éve 4 hónapja #10116 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 3.6.1
Nekem is ezt írta, nálam az adatbázis verzió maradt a régi, azt külön kellett aktualizálni. Persze nem tudom, hogy a fájlok cseréje lefutott-e végig. Az oldal látszólag rendben működik.

Több
8 éve 4 hónapja #10117 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 3.6.1

Petrov12 írta: Hali,

Updateltem, de a végén egy ilyen szöveg fogadott:
A legutolsó kérés visszautasításra került, mert érvénytelen biztonsági tokent tartalmazott. Frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Visszalépkedtem a vezérlőpultban, de ott már az van kiírva hogy 3.6.1 verzió...vagyis a legfrissebb.

Lehet valami bajom?

Evvel semmi gond nincs, csak kiléptet a frissítés után.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #10118 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 3.6.1

freepetya írta: Nekem is ezt írta, nálam az adatbázis verzió maradt a régi, azt külön kellett aktualizálni.

Utólag megnézve nálam se frissült a db verziószáma, nekem az a tippem, hogy ezt nem írták át a frissítő csomagban.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Balázs által.

Több
8 éve 4 hónapja #10119 Írta: freepetya
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Balázs, Zotius