Megjelent a Joomla! 3.6.1-es frissítése, amelyben 46 segítő részvételével közel 150 darab hiba került javításra. Többek között javítva lett egy a PHP 7.0.9 esetén fellépő kompatibilitási probléma, egy nyelvi átirányítási probléma, egy Joomla! 2.5.28-ról való frissítési probléma, egy SQLAzure adatbázis probléma, valamint frissült az alapértelmezett szerkesztő, a TinyMCE. Az új kiadásban szerepel továbbá még egy közepes (CRSF) és kettő alacsony (ACL, XSS) prioritású biztonsági javítás, így kiemelten fontos, hogy minél hamarabb elvégezzük a rendszerünk frissítését.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Petrov12 írta: Hali,
Updateltem, de a végén egy ilyen szöveg fogadott:
A legutolsó kérés visszautasításra került, mert érvénytelen biztonsági tokent tartalmazott. Frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.
Visszalépkedtem a vezérlőpultban, de ott már az van kiírva hogy 3.6.1 verzió...vagyis a legfrissebb.
Lehet valami bajom?
Utólag megnézve nálam se frissült a db verziószáma, nekem az a tippem, hogy ezt nem írták át a frissítő csomagban.freepetya írta: Nekem is ezt írta, nálam az adatbázis verzió maradt a régi, azt külön kellett aktualizálni.