GDPR - Kötelezően kipipálandó elemek regisztrációhoz

Több
5 éve 5 hónapja #13459 Írta: Antono
Közeleg a GDPR hatályba lépés, hogyan lehet megoldani, hogy ha valaki regisztrál az oldalamra, ott legyenek a kötelezően kipipálandó elemek a regisztrációs űrlapban?
Pl elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, hozzájárul az adatai kezeléséhez stb. kattintásra olvasható szabályzattal természetesen

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 5 hónapja #13461 Írta: Balázs
Bővítmények -> Beépülő modulok -> Felhasználó - Profil -> Szolgáltatási feltételek -> Kötelező, a többi mező pedig letiltott, ha nincs szükség rájuk.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja #13462 Írta: Antono
Oké, ezt megtaláltam, köszönöm, de valamiért furán jelenik meg, plusz hiába tettem be a linket, nem jeleníti meg, lsd a mellékletben.
Illetve mi a helyzet, ha más mezőt is szeretnék beszúrni?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 5 éve 5 hónapja Antono által.

Több
5 éve 5 hónapja #13463 Írta: Balázs
Csatoltál hozzá cikket? A megjelenítésen még biztos heggeszteni kell, mert nem valami esztétikus, én is kipróbáltam ezen az oldalon a regisztrációnál.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
5 éve 4 hónapja #13464 Írta: Antono
Igen, csatoltam cikket, ezért sem értem, miért nem jeleníti meg.

Muszáj lesz kikupálni valahogy.

Azt mondjuk nem értem, miért nem bővíthető az űrlap saját elemekkel, mint pl a Virtuemartban létre lehet hozni plusz vásárlói mezőket.

Több
5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja #13465 Írta: Balázs
Igen, sajnos jelenleg a regisztrációs űrlap testreszabahatósága csak mérsékelten egyszerű, véleményem szerint, vagy a view-t kellene átírni hogy legyen valami kinézete, vagy esetleg valamelyik űrlapkezelővel építeni kellene egy saját regisztrációs űrlapot pl. a Fabrikkal.

Utolsó szerkesztés: 5 éve 4 hónapja Balázs által.