GDPR - Kötelezően kipipálandó elemek regisztrációhoz

Több
6 éve 6 hónapja #13459 Írta: Antono
Közeleg a GDPR hatályba lépés, hogyan lehet megoldani, hogy ha valaki regisztrál az oldalamra, ott legyenek a kötelezően kipipálandó elemek a regisztrációs űrlapban?
Pl elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, hozzájárul az adatai kezeléséhez stb. kattintásra olvasható szabályzattal természetesen

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 6 hónapja #13461 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: GDPR - Kötelezően kipipálandó elemek regisztrációhoz
Bővítmények -> Beépülő modulok -> Felhasználó - Profil -> Szolgáltatási feltételek -> Kötelező, a többi mező pedig letiltott, ha nincs szükség rájuk.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #13462 Írta: Antono
Antono válaszolt a következő témában: GDPR - Kötelezően kipipálandó elemek regisztrációhoz
Oké, ezt megtaláltam, köszönöm, de valamiért furán jelenik meg, plusz hiába tettem be a linket, nem jeleníti meg, lsd a mellékletben.
Illetve mi a helyzet, ha más mezőt is szeretnék beszúrni?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja Antono által.

Több
6 éve 6 hónapja #13463 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: GDPR - Kötelezően kipipálandó elemek regisztrációhoz
Csatoltál hozzá cikket? A megjelenítésen még biztos heggeszteni kell, mert nem valami esztétikus, én is kipróbáltam ezen az oldalon a regisztrációnál.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
6 éve 6 hónapja #13464 Írta: Antono
Antono válaszolt a következő témában: GDPR - Kötelezően kipipálandó elemek regisztrációhoz
Igen, csatoltam cikket, ezért sem értem, miért nem jeleníti meg.

Muszáj lesz kikupálni valahogy.

Azt mondjuk nem értem, miért nem bővíthető az űrlap saját elemekkel, mint pl a Virtuemartban létre lehet hozni plusz vásárlói mezőket.

Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #13465 Írta: Balázs
Igen, sajnos jelenleg a regisztrációs űrlap testreszabahatósága csak mérsékelten egyszerű, véleményem szerint, vagy a view-t kellene átírni hogy legyen valami kinézete, vagy esetleg valamelyik űrlapkezelővel építeni kellene egy saját regisztrációs űrlapot pl. a Fabrikkal.

Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja Balázs által.