Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #11145
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
Valószínűleg azért nem tudod beírni sehová, mert a
pluginvalley
oldalán olvasható leírásban (feature-ök lista utolsó pontja szerint):
„You do NOT need to register for google map api key”
Ha viszont így meg nem megy, akkor ez elég gáz...
Ahogy korábban már írtam, a Phoca Maps-szal is tudsz különféle alakzatokat megjeleníteni, csak az alakzat koordinátáit leíró .kml fájlt kell hozzá feltölteni.
A .kml fájlt meg viszonylag könnyen létre tudod hozni a a Google Earth oldalán. Megrajzolod az alakzatot, majd adatait lemented .kml fájlba. Ennyi.
Bizonyára ugyanezt teszi a pluginvalley bővítménye is, csak talán kicsit kényelmesebb módon.
„You do NOT need to register for google map api key”
Ha viszont így meg nem megy, akkor ez elég gáz...
Ahogy korábban már írtam, a Phoca Maps-szal is tudsz különféle alakzatokat megjeleníteni, csak az alakzat koordinátáit leíró .kml fájlt kell hozzá feltölteni.
A .kml fájlt meg viszonylag könnyen létre tudod hozni a a Google Earth oldalán. Megrajzolod az alakzatot, majd adatait lemented .kml fájlba. Ennyi.
Bizonyára ugyanezt teszi a pluginvalley bővítménye is, csak talán kicsit kényelmesebb módon.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 6 éve 7 hónapja Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: balu81
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
6 éve 7 hónapja #11147
Írta: balu81
balu81 válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
Köszi szépen!
Ezt is ki fogom próbálni ma vagy legkésőbb holnap.
Az lehet egyébként még gond, hogy nincs kint neten az oldal csak helyi gépen futtatom xampp-al és azért szarakodik a google?
Ezt is ki fogom próbálni ma vagy legkésőbb holnap.
Az lehet egyébként még gond, hogy nincs kint neten az oldal csak helyi gépen futtatom xampp-al és azért szarakodik a google?
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
6 éve 7 hónapja #11148
Írta: Zotius
Ha a Joomla belső frissítő rendszere rendesen működik a helyi szervereden, akkor az "kilát" a netre még akkor is, ha magát az oldalt nem látják kívülről.
Ha pedig kilát a joomla a netre, akkor szerintem a google maps adatokat is le tudja kérni.
Zotius válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
Erről könnyen meggyőződhetsz.balu81 írta: Az lehet egyébként még gond, hogy nincs kint neten az oldal csak helyi gépen futtatom xampp-al és azért szarakodik a google?
Ha a Joomla belső frissítő rendszere rendesen működik a helyi szervereden, akkor az "kilát" a netre még akkor is, ha magát az oldalt nem látják kívülről.
Ha pedig kilát a joomla a netre, akkor szerintem a google maps adatokat is le tudja kérni.

- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11149
balu81 válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
persze kilát, hisz frissíteni, telepíteni lehet netről mindent
csak azt hittem valahogy nézi hogy az oldal maga az elérhető e netről
csak azt hittem valahogy nézi hogy az oldal maga az elérhető e netről
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
6 éve 7 hónapja #11156
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
Valószínűleg kell hozzá egy kis kódban matatás.
Nem használtam ezt a kieget, de biztosan meghívja valahol a Google maps api-t.
Ezt kellene keresni a kódban: /maps.google.com/maps/api/js
Ha ez meg van akkor utána kellene fűzni a saját API kulcsot. azaz a vége valami ilyesmi kellen legyen:
/maps.google.com/maps/api/js?key=SAJATAPIKULCS
Nem használtam ezt a kieget, de biztosan meghívja valahol a Google maps api-t.
Ezt kellene keresni a kódban: /maps.google.com/maps/api/js
Ha ez meg van akkor utána kellene fűzni a saját API kulcsot. azaz a vége valami ilyesmi kellen legyen:
/maps.google.com/maps/api/js?key=SAJATAPIKULCS
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: balu81
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11183
NA SIKERÜLT! 
kódba benyomtam és frankón megy is már csak finomhangolni kell

kódba benyomtam és frankón megy is már csak finomhangolni kell