- Köszönetek: 0
Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11196
Írta: balu81
balu81 válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
hát ja igazad van, megpróbálom amit ajánlottál és jelentkezem.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #11197
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
No, végre megérkezett az email a bővítménnyel: mod_serviceareapolylines.zip
Egyébként megtaláltam, hogy hol vannnak "beleégetve" a demo terület koordinátái:
A mod_serviceareapolylines.xml fájlban, a "latslons" fieldseten belül, a 74-75 sorokban:
ezek elvileg csak a default értékek, melyeket tudni kellene felülírni a saját adataiddal.
Ha ez a felülírás sem megy, vagyis mindig a default értékekre áll vissza, az már tényleg nagy gáz...
Egyébként megtaláltam, hogy hol vannnak "beleégetve" a demo terület koordinátái:
A mod_serviceareapolylines.xml fájlban, a "latslons" fieldseten belül, a 74-75 sorokban:
Code:
<fieldset name="latslons" label="MOD_SERVICEAREA_POLYLINES_FIELDSET_LATSLONS">
<field name="lats" type="textarea" filter="raw" rows="4" cols="39" default="34.41144,34.68743,34.89044,34.12999,32.97180,32.67175,32.53292" label="MOD_SERVICEAREA_POLYLINES_FIELD_LATS" description="MOD_SERVICEAREA_POLYLINES_FIELD_LATS_DESC" />
<field name="lons" type="textarea" filter="raw" rows="4" cols="39" default="-119.70154,-118.16345,-117.02087,-116.05957,-115.53223,-115.49377,-117.11975" label="MOD_SERVICEAREA_POLYLINES_FIELD_LONS" description="MOD_SERVICEAREA_POLYLINES_FIELD_LONS_DESC" />
</fieldset>
Ha ez a felülírás sem megy, vagyis mindig a default értékekre áll vissza, az már tényleg nagy gáz...
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 6 éve 7 hónapja Zotius által.
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #11198
balu81 válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
azt én is megtaláltam át is írtam és akkor is az eredetivel dolgozott, csak a pontot tudtam átrakni de a területet mindig az eredetit határolta be, .php fileban is vannak default értékek azokat is átírtam mégse történt semmi se
minden féle cache-t előzmény töröltem és ürítettem és akkor is az eredeti terület lett körberajzolval
minden féle cache-t előzmény töröltem és ürítettem és akkor is az eredeti terület lett körberajzolval
Utolsó szerkesztés: 6 éve 7 hónapja balu81 által.
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11199
felraktam a phoca maps plugint
a cikkbe elvileg ennyit kell beilleszteni ugye?
{phocamaps view=map|id=1}
és a gantry5-ben a joomla articles-el akarom megjeleníteni, de mindig csak szövegként írja ki
mit cseszek el?
a cikkbe elvileg ennyit kell beilleszteni ugye?
{phocamaps view=map|id=1}
és a gantry5-ben a joomla articles-el akarom megjeleníteni, de mindig csak szövegként írja ki
mit cseszek el?
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
6 éve 7 hónapja #11200
Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Gantry5 Google Map particle-el (építőelemmel) lehet olyat, hogy nem egy pontot jelölök meg vele hanem egy országrészt?
Engedélyezted is a plugint a bővítménykezelőben?

- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11201
persze, de mégse megy, nem tudom mit cseszek el
neked sikerült másik területet kijelölnöd azzal a csodával?
neked sikerült másik területet kijelölnöd azzal a csodával?