- Köszönetek: 1
be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
- Rendy77
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 6 hónapja #15576
Írta: Rendy77
be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása téma létrehozva Rendy77 által
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy készítettem egy oldalt, de sajnos a monitorozás közben éles helyzetben az oldal 100%-on pörgeti a CPU-t.
Írtam a tárhelynek, akik a következőt válaszolták:
"A tárhely nevében nagy számú PHP-FPM folyamat futott, melyek a PHP-FPM újraindításakor megszűntek. Ez arra utal, hogy hibás PHP kódok miatt be nem fejeződő PHP folyamatokat indít a weboldal. Kérjük ellenőrizzék a weboldal helyes működését és gondoskodjanak a PHP folyamatok helyes lezárásáról.
Sajnos a futó PHP folyamatokba nem látunk bele, mennyiségük miatt naplózásuk éles környezetben nem megvalósítható, erre külön teszt környezet létrehozását javasoljuk."
Kérdésem az lenne, hogy ezt, hogyan lehet kivitelezni? Van valami megoldás, hogy kiderítsem a probléma forrását?
Előre is köszönöm.
Olyan problémám lenne, hogy készítettem egy oldalt, de sajnos a monitorozás közben éles helyzetben az oldal 100%-on pörgeti a CPU-t.
Írtam a tárhelynek, akik a következőt válaszolták:
"A tárhely nevében nagy számú PHP-FPM folyamat futott, melyek a PHP-FPM újraindításakor megszűntek. Ez arra utal, hogy hibás PHP kódok miatt be nem fejeződő PHP folyamatokat indít a weboldal. Kérjük ellenőrizzék a weboldal helyes működését és gondoskodjanak a PHP folyamatok helyes lezárásáról.
Sajnos a futó PHP folyamatokba nem látunk bele, mennyiségük miatt naplózásuk éles környezetben nem megvalósítható, erre külön teszt környezet létrehozását javasoljuk."
Kérdésem az lenne, hogy ezt, hogyan lehet kivitelezni? Van valami megoldás, hogy kiderítsem a probléma forrását?
Előre is köszönöm.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja #15577
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
Nesze semmi fogd meg jól? Esetleg próbáld ki localhoston. Ha elsőre valamire gyanakodni lehet, azokat talán a külső fejlesztők által készített bővítmények. Visszajelzés nélkül elég nehéz megmondani, hogy esetleg mi okozhat végtelen ciklust.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja Balázs által.
- Rendy77
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 6 hónapja #15578
Rendy77 válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
Igen, sajnos én is úgy éreztem, hogy kvázi lehetetlen megtalálni a hibát, de a rendszer végül is kisegített, mert maximális hibakeresésen kaptam hibát és le is tiltottam a bővítményt ami a hibát okozta. Leírom a bővítményt, hogy más ne fusson bele: Virtuemart kiegészítő, ami automatikusan berakja a termékeket a felsőbb szintű szülő kategóriákba. plg_system_vmautoparentcategories_v1.2.1
Sajnos végtelen ciklusba fut nálam. Nagy szükségem lenne egy ugyan ilyen működőképes megoldásra, de nem találtam rá alternatívát. Ha valaki ismer esetleg, segítsen már ki legyen kedves
Sajnos végtelen ciklusba fut nálam. Nagy szükségem lenne egy ugyan ilyen működőképes megoldásra, de nem találtam rá alternatívát. Ha valaki ismer esetleg, segítsen már ki legyen kedves

- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
3 éve 6 hónapja #15579
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
open-tools.net/virtuemart/auto-parent-categories.html
VM Auto Parent Categories Plugin, Version 1.3.2
Más verzió, talán más programozó is. Én ezt használom pár oldalon.
VM Auto Parent Categories Plugin, Version 1.3.2
Más verzió, talán más programozó is. Én ezt használom pár oldalon.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- Rendy77
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 6 hónapja #15580
Rendy77 válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
Ez volt az első, ami a hibát dobta. Ez vm2.0-hoz van alapból. Ennek egy újabb változata amit írtam, az elvileg vm3 és joomla 3-hoz jó, de ugyan ez a gond. Nincs más fizetős vagy bármilyen megoldás erre?
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
3 éve 6 hónapja #15581
Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
Biztosan állítom, hogy az amire a linket küldtem nincs benne alapból a VirtueMartban.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu