be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása

Több
4 éve 5 hónapja #15582 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
Egyébként én ezt használom pár oldalon és ott nincs vele gondom...?!

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 5 hónapja #15583 Írta: Rendy77
Rendy77 válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
Erre értettem, hogy alapból VM 2-höz van: rendy.hu/images/erre-ertettem.JPG
Amúgy a régi tárhelyen amin nem lehetett monitorozni a szervert, csak annyit lehetett észrevenni, hogy lassú az oldal és a tárhely se reklamált. tarhely.eu-s Nginx SSD tárhelynél találtam én is a hibát. Először egy Reviver sablonnál, de az új Tienda tárhelynél is ugyan ez a gond PHP 7.3-nál.

Több
4 éve 5 hónapja #15584 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
VM3-mal használom. A VM3 adatbázis szinten érdemben nem nagyon tér el a VM2-től, így lazán működik.

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu

Több
4 éve 5 hónapja #15585 Írta: Rendy77
Rendy77 válaszolt a következő témában: be nem fejeződő PHP folyamatok megtalálása
Ahogy aktiválom a plugint a joomla hibakeresője azonnal ezt a 2 hibát dobja:
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /public_html/plugins/system/vmAutoParentCategories/vmAutoParentCategories.php on line 211

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /public_html/plugins/system/vmAutoParentCategories/vmAutoParentCategories.php on line 246

Több
4 éve 5 hónapja #15586 Írta: kovacshazi
A Warning üzenetek elvileg még nem problémásak, nem jó de nem "halálos". Amitől behal egy PHP script az az Error üzenet.

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu