Jomsocial - Hol tudom ki venni a Vanity URL cseréjét vagy magát a teljes Opciók menüsort?

Több
9 éve 11 hónapja #6325 Írta: Balázs

mravi írta: Sziasztok!
A borítókép jobb alsó sarkában van egy legördülő menü amiben van egy felesleges menüpont (Vanity URH csere) felhasználóknak nem kell szerintem. Szeretném kivenni de nem találom sehol nemhogy ezt a menüt de az egész menüsort. A helye sem túl jó mert a beállítások közé szeretném a többit rakni. De ahhoz tudnom kellene hogy hol van.
Remélem tudtok segíteni. Köszönöm

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #6329 Írta: Balázs
Azt nem tudom, hogy van-e rá kapcsoló a Jomsocial vezérlőpultjában, de a menüt kézzel is ki lehet venni.

1. /../components/com_community/templates/default/modules/profile/userinfo.php fájlt másold be a /../templates/sajátsablon/html/com_community/modules/profile/ mappába (ebben az elérésben nem vagyok biztos).
2. Nyisd meg az új fájlt majd majd keresd meg <ul class="nav pull-right"> sort és töröld az ehhez a lista osztályhoz tartozó sorokat (172-235), majd mentsd le a fájlt.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 9 éve 11 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mravi

Több
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #6331 Írta: mravi
Igen köszönöm. Közben már sikerült és pont ezt csináltam. Annyi hogy nem kell átmásolni a userinfo.php-t Csak kiszedni belőle azt a menüpontot.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 11 hónapja mravi által.

Több
9 éve 11 hónapja #6332 Írta: Balázs
Ha nem sablonfelülírással oldod meg (átmásolással), akkor a következő frissítés felül fogja írni a módosításodat.