költöztetés tárhelyen belül

Több
1 hónapja 6 napja - 1 hónapja 5 napja #17893 Írta: Heliximus
költöztetés tárhelyen belül téma létrehozva Heliximus által
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tapasztalt joomla guruktól, mert én már régen csináltam ilyet.

Szóval a tényállás:

Egy meglévő joomla oldalt kellett fejleszteni, de úgy, hogy közben az eredeti oldal elérhető maradjon. Ezért készítettem egy aldomaint (new.domain.hu) és oda klónoztam az eredeti oldalt. Nyilván kapott új adatbázis is. Így a fejlesztés közben elérhető maradt az eredeti oldal, a munkálatok pedig követhetők voltak az aldomain-en.

Kész lett az új oldal, gondoltam mehet a fődomain alá.
tehát eredeti oldal /public_html mappa
fejlesztett oldal /public_html/new mappa

Ebben a felállásban mindkét oldal vígan fut.

Mondom akkor törlöm az eredetit és bemásolom a gyökérbe (/public_html mappa) az újat, és akkor mehet a dolog. De nem megy.

Mit cseszek el? Mit nem veszek figyelembe?

Köszi, ha valakinek van tippje.

UPDATE: időközben megoldódott a probléma.
Utolsó szerkesztés: 1 hónapja 5 napja Heliximus által. Indoklás: Időközben megoldódott a probléma.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 hónapja 16 órája #17896 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: költöztetés tárhelyen belül
Most egy kis reklám következik. Én a tárhelyszolgáltatók zömétől frászt kaptam. A CPaneltől kezdve egy rakat panelig rosszabbnál rosszabb borzalmakat kínálnak. Az ilyen public_html mappáktól meg aloldalas maceráktól. Az összes szájtomat és ügyfelemet átpakoltam az ország talán egyetlen és legjobb tárhelyszolgáltatójához. Itt úgy működik az ilyen tesztoldalból élessé tétel, hogy a gyökérben csinálok több mappát. A példa kedvéért oldal domainneve - ebbe van az éles cucc és erre mutat a a fődomain. Tesztoldalnak a főmappába csinálok egy új könyvtárat, pl újoldal. Beleteszem a tesztanyagot, beállítok rá egy aldomaint. PL tesz. fodomain.hu. Ha kiteszteltem nincs más dolgom csak átállítom a fődomaint az új mappára, a régit meg törlöm. Én már a joomla frissítéseket is így csinálom. Ha kritikus dolgokat frissítek lemásolom az oldalt egy másik könyvtárba, aldomaint adok neki, frissítem, tesztelem, ha ok, akkor átállítom a fődomainre. Nem szarakodom mappa átpakolásokkal. Nagyon sok tárhelyszolgáltatót kipróbáltam és merem állítani nem az ország, de a világ legjobb tárhelyszolgáltatója. Saját panelt fejleszt. Kenterbe veri az összes szutyok meg túlbonyolított panelt.

Több
2 hete 6 napja #17900 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: költöztetés tárhelyen belül
A szolgáltató a MC?

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
2 hete 5 napja #17902 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: költöztetés tárhelyen belül
A vesémbe látsz.