Hogyan tudom eltüntetni a belső oldalról linkelt cikkek címeit?
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Kevesebb
Több
Hogyan tudom eltüntetni a belső oldalról linkelt cikkek címeit? téma létrehozva Balázs által
boy írta: Viszont még egy gondom van. A cikkek legelején ott van a Cikkek felirat. A globális beállításoknál eltüntettem elvileg, de csak ezeknél a belső oldalról linkelteknél jelenik meg. A menüből elérhető cikkeknél nem látható.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom eltüntetni a belső oldalról linkelt cikkek címeit?
Igazából itt az a kérdés, hogy neked mik azok a belső belső linkek? Vagy hol szeretnéd ezt megcsinálni. Egy kis pontosításra van szükség a probléma felgöngyölítéséhez.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 11 éve 4 hónapja Balázs által.
- kisgal
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
kisgal válaszolt a következő témában: Hogyan tudom eltüntetni a belső oldalról linkelt cikkek címeit?
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom eltüntetni a belső oldalról linkelt cikkek címeit?
Esetleg: Menükezelő -> Menüpont módosítása -> Oldalmegjelenítési beállítások -> Látható az oldal címsora -> Nem
- kisgal
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
kisgal válaszolt a következő témában: Hogyan tudom eltüntetni a belső oldalról linkelt cikkek címeit?
Igen ez jó is lehetne, de valójában ezek önálló cikkek, nem menüpontból hívom meg a kategóriát vagy listát vagy cikket, hanem egy phoca maps jelölőjéből hivatkozok rá.
Tehát készítettem egy cikket amit betettem egy kategóriába, de nem jelenik meg sehol, hisz csak a térképről lehet elérni.
már kezd kicsit idegesíteni
Egyéb ötlet?
Tehát készítettem egy cikket amit betettem egy kategóriába, de nem jelenik meg sehol, hisz csak a térképről lehet elérni.
már kezd kicsit idegesíteni

Egyéb ötlet?
Utolsó szerkesztés: 11 éve 1 hónapja kisgal által.
- kisgal
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Megoldás ami nekem bejött, felvettem egy új nyelvi felülbírálást JGLOBAL_ARTICLES ilyen néven állandó értékkel és a szöveg részt üresen hagytam. Mentettem és azóta nem jelenik meg.
forum.joomla.org/viewtopic.php?t=638062
forum.joomla.org/viewtopic.php?t=638062
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.