Keresés PDF-ben és HTML tartalomban
- bgabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2017 aug. 28 12:34 #1 Írta: bgabor
Keresés PDF-ben és HTML tartalomban téma létrehozva bgabor által
Sziasztok!
Van egy oldalam, ami jelenleg HTML-es, én viszont szeretném Joomla alá ültetni. Egy folyóiratról van szó. A régi tartalom maradna HTML-ben az Archív menüben, az új tartalom pedig PDF-ekben lenne elérhető.
Csináltam egy demo verziót, ami a szemle.webszigno.hu oldalon érhető el. A keresést kellene valhogyan megoldanom. Pl. ha beírom, hogy forradalom, akkor ne csak a tartalomjegyzékben lévő címeket hozza, hanem a pdf tartalomban és a régi html tartalomban is keressen.
Megoldható ez? Jelenleg az ITP Google Search plugint próbálgatom, de nem megyek vele különösebb eredményre. Tudtok esetleg más megoldást?
Van egy oldalam, ami jelenleg HTML-es, én viszont szeretném Joomla alá ültetni. Egy folyóiratról van szó. A régi tartalom maradna HTML-ben az Archív menüben, az új tartalom pedig PDF-ekben lenne elérhető.
Csináltam egy demo verziót, ami a szemle.webszigno.hu oldalon érhető el. A keresést kellene valhogyan megoldanom. Pl. ha beírom, hogy forradalom, akkor ne csak a tartalomjegyzékben lévő címeket hozza, hanem a pdf tartalomban és a régi html tartalomban is keressen.
Megoldható ez? Jelenleg az ITP Google Search plugint próbálgatom, de nem megyek vele különösebb eredményre. Tudtok esetleg más megoldást?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2017 aug. 29 07:12 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Keresés PDF-ben és HTML tartalomban
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bgabor
- bgabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
2017 aug. 29 12:57 #3 Írta: bgabor
bgabor válaszolt a következő témában: Keresés PDF-ben és HTML tartalomban
Köszönöm szépen, kipróbálom a JiFile-t.