file Cikkek - kategória blog szerinti nézetben vannak és hozzákötendő modul

Több
2017 júl. 18 13:23 #1 Írta: Redpaladin
Sziasztok!

Csináltam egy menüpontot ahol a cikkek blognézetben vannak egy kategória elemeiből olvasva. (kategória blog).

A blognézetben valamelyik cikkre kattintva eljutunk az aloldalra ahol teljes terjedelmében olvashatjuk az adott cikket ez idáig rendben van. De ott a gondom,hogy szerettem volna egy baloldali modult is hozzárendelni vagyis teljes terjedelmű cikknézetben legyen ott a baloldali modul. Azt hogyan tudom beállítani? Mert hiába állítottam be,hogy a modul az adott menüpont aktiválásakor legyen ott de csak blognézetben aktív közben aloldali nézetben már nincs ott.

Mit kell tennem?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 júl. 18 14:45 #2 Írta: freepetya
A modul-menü hozzárendelésnél úgy állítsd, hogy megjelenítés mind, kivétel azok a menüpontok, ahol nem akarod megjeleníteni az adott modult.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 júl. 19 08:00 #3 Írta: Zotius
Javaslom, próbáld ki a Regular Labs (régi nevén NoNumber) fejlesztő Advanced Module Manager bővítményét, mellyel a moduljaid hozzárendelését az alap joomla modulbeállításaihoz képest fejlettebb, sokrétűbb módon tudod kezelni.
A Regular Labs sok jó dolgot csinál, bővítményeinek van ingyenes és fizetős (Pro) verziója is – utóbbiak több opcióval használhatók.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Skype: zotius

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 júl. 21 13:04 #4 Írta: Redpaladin
Az a baj egyik megoldás sem jó mert ugye szeretném aktiválni a baloldali menüt de blog oldalon nem lehet ott csak annak a cikkeinek az aloldalán lehet ott a baloldali menü.
Jelen esetben a fenti megoldások blog oldalon is megjeleníteni és annak az aloldalán is... és blogoldalon nem kéne és ez az amit lehetetlen kikapcsolni jelenleg. :(

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 júl. 22 08:21 #5 Írta: Balázs

Redpaladin írta: Mit kell tennem?

Kell csinálnod egy olyan nem közzé tett menüt pl. segédmenüt és azon belül egy menüpontot, amelyben például az adott kategória cikkeit jeleníted meg, és ehhez kell hozzárendelned az adott modulokat. Evvel a módszerrel készíted el gyakorlatilag az aloldalhoz tartozó modul összekapcsolásokat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!