- Köszönetek: 0
Új cikk felvitelekor a mentés ikonra kattintva nem történik semmi
- bardocza
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2017 márc. 06 12:27 #1 Írta: bardocza
Új cikk felvitelekor a mentés ikonra kattintva nem történik semmi téma létrehozva bardocza által
Nem vagyok Joomla programozó, de van egy honlapom, ami Joomlában készült. Új cikket szeretnék feltenni, de a mentés ikonra kattintva nem történik semmi és a menűpontok egy része meghal. Mentés nélkül visszalépve a böngészővel újra él a felület, de új elemet feltenni így nem tudok.
Mi lehet az oka? Hiányzik valami a gépemről, vagy a szerveren lévő adatok módosításához nincs jogosultságom?
Mi lehet az oka? Hiányzik valami a gépemről, vagy a szerveren lévő adatok módosításához nincs jogosultságom?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 124
2017 márc. 06 17:33 #2 Írta: csezo
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
csezo válaszolt a következő témában: Új cikk felvitelekor a mentés ikonra kattintva nem történik semmi
Jó lenne ismerni a tárhelyet kiszolgáló PHP verziót, ÉS a joomla verzióját. Régebbi joomla, újabb PHP nem csípik egymást
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bardocza
- bardocza
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2017 márc. 06 21:37 #3 Írta: bardocza
bardocza válaszolt a következő témában: Új cikk felvitelekor a mentés ikonra kattintva nem történik semmi
Na ez nekem már kínai. 
A Joomla nagyon régi, 1.5-ös.
A PHP-ről még nem tudom mi, az biztos, hogy az én laptopomon nincs ilyen PHP izé.
Ezek szerint a tárhely kezelője tudna moondani valamit a problémámra?
Azt hittem, hogy azon a kezelőfelületen amibe belépek, elvileg minden simán működik majd.
Letöltöttem a Joomlát is meg a PHP...-t is, de eddig csak olyan programokkal volt dolgom, amiken volt autexe. Ezekkel nem tudom mitt kezdjek és tök elemi útmutatást sem találok, mert általában programozó nyelven írják a bevezetőket...
Annak idején az egyetemen Fortran programokat írtunk. Őszintén szólva a futtatásig akkor sem jutottam el...
Tanultam egy csomó mindent a bináris kódokról meg az és és vagy kapukról, de a saját gépemre nem tudom, hogy telepíthatném fel a Joomlát, meg ami még kell hozzá.
Létezik valahol egészen elemi szamárvezető ehhez?

A Joomla nagyon régi, 1.5-ös.
A PHP-ről még nem tudom mi, az biztos, hogy az én laptopomon nincs ilyen PHP izé.
Ezek szerint a tárhely kezelője tudna moondani valamit a problémámra?
Azt hittem, hogy azon a kezelőfelületen amibe belépek, elvileg minden simán működik majd.
Letöltöttem a Joomlát is meg a PHP...-t is, de eddig csak olyan programokkal volt dolgom, amiken volt autexe. Ezekkel nem tudom mitt kezdjek és tök elemi útmutatást sem találok, mert általában programozó nyelven írják a bevezetőket...

Annak idején az egyetemen Fortran programokat írtunk. Őszintén szólva a futtatásig akkor sem jutottam el...
Tanultam egy csomó mindent a bináris kódokról meg az és és vagy kapukról, de a saját gépemre nem tudom, hogy telepíthatném fel a Joomlát, meg ami még kell hozzá.
Létezik valahol egészen elemi szamárvezető ehhez?
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 124
2017 márc. 07 07:12 - 2017 márc. 07 07:13 #4 Írta: csezo
csezo válaszolt a következő témában: Új cikk felvitelekor a mentés ikonra kattintva nem történik semmi
Itt Te most két feladattal - két problémával találkoztál
Az egyik a Joomla! rendszer telepítése, karbantartása, üzemeltetése, a másik a használata.
Ez utóbbi kevésbé bonyolult, itt ezen az oldalon is találsz a KÉZIKÖNYV menüben leírást hozzá. Ha rákeresel, akkor Youtube videók is vannak szép számmal, bár többsége angol nyelvű.
Az előző feladat már nem kezdőknek való. Az a helyzet, hogy mire megtanulod hogyan, miként az nem tíz perc, pláne, ha régi Joomlá!-d van. Javaslom, hogy ezt rakasd rendbe valakivel, jobban jársz. 1.5 -ös Joomlát üzemeltetni az igen nagyon ellenjavalt, márcsak a most felmerült PHP inkompatibilitás miatt is.
Nem tudom mennyi az órabéred/szabadidőd költsége, de valószínűleg sokkal drágább, mint megbízni valakit.
Ha gondolod, keress meg, publikus az e-mail címem. Megnézem, és kitaláljuk, hogy mi lehet a megoldás
Az egyik a Joomla! rendszer telepítése, karbantartása, üzemeltetése, a másik a használata.
Ez utóbbi kevésbé bonyolult, itt ezen az oldalon is találsz a KÉZIKÖNYV menüben leírást hozzá. Ha rákeresel, akkor Youtube videók is vannak szép számmal, bár többsége angol nyelvű.
Az előző feladat már nem kezdőknek való. Az a helyzet, hogy mire megtanulod hogyan, miként az nem tíz perc, pláne, ha régi Joomlá!-d van. Javaslom, hogy ezt rakasd rendbe valakivel, jobban jársz. 1.5 -ös Joomlát üzemeltetni az igen nagyon ellenjavalt, márcsak a most felmerült PHP inkompatibilitás miatt is.
Nem tudom mennyi az órabéred/szabadidőd költsége, de valószínűleg sokkal drágább, mint megbízni valakit.
Ha gondolod, keress meg, publikus az e-mail címem. Megnézem, és kitaláljuk, hogy mi lehet a megoldás
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 07 07:13 csezo által. Indoklás: kiegészítés
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bardocza
- bardocza
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2017 márc. 07 07:24 - 2017 márc. 08 10:07 #5 Írta: bardocza
bardocza válaszolt a következő témában: Új cikk felvitelekor a mentés ikonra kattintva nem történik semmi
Kösz, ezt fogom tenni. Csak a címedet nem látom. 
Az enyém:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
.

Az enyém:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
.
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 08 10:07 Balázs által.