- Köszönetek: 0
Hogyan tudom megváltoztatni egy cikk megjelenítésének dátumformátumát?
- halasz
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 1 hónapja #10172
Írta: halasz
Hogyan tudom megváltoztatni egy cikk megjelenítésének dátumformátumát? téma létrehozva halasz által
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy 3.6 alatt miért nem látszik a cikk megjelenésének pontos ideje. Már frissítettem 3.2-re is, sőt a teljes telepítést is elvégeztem, de így sem jelenik meg.
Azért fontos, mert egy hírportált szerkesztenék, ahol fontos megjeleníteni a közzététel dátumát.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy 3.6 alatt miért nem látszik a cikk megjelenésének pontos ideje. Már frissítettem 3.2-re is, sőt a teljes telepítést is elvégeztem, de így sem jelenik meg.
Azért fontos, mert egy hírportált szerkesztenék, ahol fontos megjeleníteni a közzététel dátumát.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #10173
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom megváltoztatni egy cikk megjelenítésének dátumformátumát?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 1 hónapja Balázs által.
- halasz
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
7 éve 1 hónapja #10187
Írta: halasz
halasz válaszolt a következő témában: Hogyan tudom megváltoztatni egy cikk megjelenítésének dátumformátumát?
Szuper, KÖSZÖNÖM!
Csak annyi a változás, hogy a Joomla 3 verzióknál a DATE_FORMAT_LC3 -ra kell rákeresni, de ez a linken található leírás alatti hozzászólásokban benne is van.
Még egyszer köszönöm!
Csak annyi a változás, hogy a Joomla 3 verzióknál a DATE_FORMAT_LC3 -ra kell rákeresni, de ez a linken található leírás alatti hozzászólásokban benne is van.
Még egyszer köszönöm!