- Köszönetek: 3
- Fórum
- Joomla!
- Tartalomkezelés
- Biztonságos Fizetési módszer kiépítése, Vagyis fizetés után egy magasabb felhasználói rang és letölthet plusz tartalmat.
Biztonságos Fizetési módszer kiépítése, Vagyis fizetés után egy magasabb felhasználói rang és letölthet plusz tartalmat.
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2016 márc. 08 09:53 #1 Írta: Petrov12
Biztonságos Fizetési módszer kiépítése, Vagyis fizetés után egy magasabb felhasználói rang és letölthet plusz tartalmat. téma létrehozva Petrov12 által
Hali,
Szeretnék kiépíteni egy fizetési rendszert, ahol lehet fizetni online, biztonságosan bankártyával v. paypallal stb., és fizetés után az illető már hozzáférne a kért-adott tartalomhoz, pl. plusz cikk.
Tudnátok erre nekem egy megoldási ötletet? Mi az amire figyelni kell? Javasolni ilyen biztonságos rendszert? Hogy működik - Hogy lehet hozzákapcsolni az oldalhoz? Fizetés után hogy lehetne automatikusan elérhető a plusz tartalom az adott tagnak?
Szeretnék kiépíteni egy fizetési rendszert, ahol lehet fizetni online, biztonságosan bankártyával v. paypallal stb., és fizetés után az illető már hozzáférne a kért-adott tartalomhoz, pl. plusz cikk.
Tudnátok erre nekem egy megoldási ötletet? Mi az amire figyelni kell? Javasolni ilyen biztonságos rendszert? Hogy működik - Hogy lehet hozzákapcsolni az oldalhoz? Fizetés után hogy lehetne automatikusan elérhető a plusz tartalom az adott tagnak?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 márc. 08 12:35 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Biztonságos Fizetési módszer kiépítése, Vagyis fizetés után egy magasabb felhasználói rang és letölthet plusz tartalmat.
Én mindenek előtt a JED-en a
Membership & Subscriptions kategóriában néznék szét.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!