- Köszönetek: 126
Cikk címének átalakítása egyedi hivatkozássá
- Ati
-
Témaindító
- Látogató
-
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #8962
Írta: Ati
Cikk címének átalakítása egyedi hivatkozássá téma létrehozva Ati által
Hali.
Van lehetőség, hogy bizonyos cikk címét alakítsam URL-é? gugli drive-ra kellene mutatni. Jelenleg a cikkben van egy sor, amire kattintva lehet átmenni.
Köszi
Annyit kifelejtettem, hogy a cikkek, amikről szó van a főoldalon jelennek meg, a főmenü alatt, mint kategória blog és még itt a főoldalon kellene a linkké alakítás.
Van lehetőség, hogy bizonyos cikk címét alakítsam URL-é? gugli drive-ra kellene mutatni. Jelenleg a cikkben van egy sor, amire kattintva lehet átmenni.
Köszi
Annyit kifelejtettem, hogy a cikkek, amikről szó van a főoldalon jelennek meg, a főmenü alatt, mint kategória blog és még itt a főoldalon kellene a linkké alakítás.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Ati által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 8 hónapja #8963
Írta: csezo
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
csezo válaszolt a következő témában: Cikk címének átalakítása egyedi hivatkozássá
A problémára nyilván több megoldás is van. Pl letiltod a cím megjelenését, és akkor tögtön az első sor jelenik meg.
Azt esetleg CSS formázással el tudod érni, hogy az első mondat formázása a címre hasonlítson
Azt esetleg CSS formázással el tudod érni, hogy az első mondat formázása a címre hasonlítson
- Ati
-
Témaindító
- Látogató
-
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #8964
Ati válaszolt a következő témában: Cikk címének átalakítása egyedi hivatkozássá
Cím kijelzésének tiltása sajnos csak akkor eredményes, ha "megnyitom" az adott cikket.
Majd holnap akkor próbálkozom a css-el, nátha.
Azért köszi
Közbe meglett: az adott menünél át kellett állítanom a cím kijelzését cikk szerinti megjelenésre, majd a cikkben elrejteni. Így minden cím megjelenik, csak azok nem, amiknél letiltottam a cím kijelzését.
Majd holnap akkor próbálkozom a css-el, nátha.
Azért köszi

Közbe meglett: az adott menünél át kellett állítanom a cím kijelzését cikk szerinti megjelenésre, majd a cikkben elrejteni. Így minden cím megjelenik, csak azok nem, amiknél letiltottam a cím kijelzését.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Ati által.
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 8 hónapja #8965
csezo válaszolt a következő témában: Cikk címének átalakítása egyedi hivatkozássá
Pontosan mit is szeretnél?? Mert ha megjelenik a cikk CÍME, és arra kattintva nem a cikk jelenik meg, hanem egy hivatkozás, egy URL, akkor az egy link. Ahhoz minek a cikk?
- Ati
-
Témaindító
- Látogató
-
7 éve 8 hónapja #8966
Ati válaszolt a következő témában: Cikk címének átalakítása egyedi hivatkozássá
Adott a főoldal, ami legyen main menu. Ide kerülnek a friss hírek. Ide csak cikket lehet felvinni, amihez kell cím és nem árt szöveg.
Adott egy cím és egy sornyi szöveg, amire kattintva megnyílik egy külső hivatkozás. Innét kellett eltüntetni a címet és csak a szöveget meghagyni.
Előző hsz-em szerkesztettem ott a megoldása a dolgoknak
Adott egy cím és egy sornyi szöveg, amire kattintva megnyílik egy külső hivatkozás. Innét kellett eltüntetni a címet és csak a szöveget meghagyni.
Előző hsz-em szerkesztettem ott a megoldása a dolgoknak

- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 8 hónapja #8967
Akkor mégiscsak jó ötlet volt a cikk címének elrejtése