- Köszönetek: 2
Kategória alternatív elrendezés
- kapula-gabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Kategória alternatív elrendezés téma létrehozva kapula-gabor által
A kategórához adhatunk leírást, címkét, képet meg minden, de a Beállítások fülön van egy olyan, hogy Alternatív elrendezés, és itt a legördülő listából választható:
- Globális beállítás használata
- Blog
- Lista
Egy ideje próbálok rájönni, hogyan lehet ezeket a beállításokat érvényre juttatni -- különösen a Blog érdekelne -- de nem jutok eredményre. Tulajdonképpen mi ez itt és mire való?
3.4.5-ös verziót telepítettem, minta-adatok nélkül. Létrehoztam kategóriákat, azokban vannak cikkek. Tudom hogy a cikkeket meg lehet jelníteni Blog elrendezésben, erre van a Menükezelő és az ott található beállítások, de itt, a Kategória saját beállításában lévő érdekelne.
- Globális beállítás használata
- Blog
- Lista
Egy ideje próbálok rájönni, hogyan lehet ezeket a beállításokat érvényre juttatni -- különösen a Blog érdekelne -- de nem jutok eredményre. Tulajdonképpen mi ez itt és mire való?
3.4.5-ös verziót telepítettem, minta-adatok nélkül. Létrehoztam kategóriákat, azokban vannak cikkek. Tudom hogy a cikkeket meg lehet jelníteni Blog elrendezésben, erre van a Menükezelő és az ott található beállítások, de itt, a Kategória saját beállításában lévő érdekelne.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Kategória alternatív elrendezés
A cikkek beállításaiban megtudod adni, hogy melyek legyenek a globális beállítások, amelyeket egy adott menüpont használhat, de ott lehetőség van eltérni a globális beállításoktól.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- kapula-gabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Kategória alternatív elrendezés
Köszi Balázs. Ép ez érdekelne, hogy ha a kategória saját beállításánál eltérek az összes többi beállítástól, akkor mi lesz...
- kapula-gabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Kategória alternatív elrendezés
Közben rájöttem: ha egy kategóriát önállóan jelenítünk meg, tehát nem menüpontból linkelve, mondjuk így
akkor a Kategória saját beállítása jut érvényre.
Ha az Blog, akkor az, ha pedig Lista elrendezés van kiválasztva, akkor az. Egyéb esetben a Globális beállítások vagy a menüpontnál beállított értékek.
Code:
index.php?option=com_content&view=category&id=9
Ha az Blog, akkor az, ha pedig Lista elrendezés van kiválasztva, akkor az. Egyéb esetben a Globális beállítások vagy a menüpontnál beállított értékek.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.