- Köszönetek: 0
iframe beszúrás egy cikkbe
- attilatoth71
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 3 hete #8141
Írta: attilatoth71
iframe beszúrás egy cikkbe téma létrehozva attilatoth71 által
Szeretnék segítséget kérni arra vonatkozólag, hogy hogyan tudok egy cikkbe iframet beiktatni:
Pl. : iframe.bba.hu/betoltes.aspx?modozat=0
A cikkben a source -ban próbáltam, de nem működött. Milyen keret kódot kell használnom, hogy sikerüljön beiktatni az iframe-t?
Üdv,
Attila
Pl. : iframe.bba.hu/betoltes.aspx?modozat=0
A cikkben a source -ban próbáltam, de nem működött. Milyen keret kódot kell használnom, hogy sikerüljön beiktatni az iframe-t?
Üdv,
Attila
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
8 éve 3 hete #8142
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: iframe beszúrás egy cikkbe
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- attilatoth71
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
8 éve 2 hete #8150
Írta: attilatoth71
attilatoth71 válaszolt a következő témában: iframe beszúrás egy cikkbe
Köszi a linked de nem tudtam ezzel mit kezdeni.. ha a cikknél a source-t megnyitom akkor , mit kell beírni, hoyg ne szövegként, hanem linkét érzékelje?
Üdv,
Attil
Üdv,
Attil
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #8151
Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: iframe beszúrás egy cikkbe
Ha használsz valamilyen szerkesztőt, akkor a cikkbe mielőtt beilleszted a kódot, nyomd meg a szerkesztő felett lévő [Toggle Editor] szöveget és illeszd be a kódot. Elmented és ott lesz a beágyazott tartalom!
Nekem ha visszaváltok szerkesztő nézetbe mentés előtt, felülírja a kódot és nem lesz jó..... én htmlben megszerkesztem előtte pl. youtube esetén a méretet illetve a <center> kóddal az lehelyezést! De van bizonyos szerkesztőknek, html beillesztő felülete, ami iframe kódokat is megeszik....
Közben találtam egy Balázs által korábban linkelt megoldást!
Nekem ha visszaváltok szerkesztő nézetbe mentés előtt, felülírja a kódot és nem lesz jó..... én htmlben megszerkesztem előtte pl. youtube esetén a méretet illetve a <center> kóddal az lehelyezést! De van bizonyos szerkesztőknek, html beillesztő felülete, ami iframe kódokat is megeszik....
Közben találtam egy Balázs által korábban linkelt megoldást!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete kocsislaci által.