iframe beszúrás egy cikkbe

Több
8 éve 3 hete #8141 Írta: attilatoth71
iframe beszúrás egy cikkbe téma létrehozva attilatoth71 által
Szeretnék segítséget kérni arra vonatkozólag, hogy hogyan tudok egy cikkbe iframet beiktatni:

Pl. : iframe.bba.hu/betoltes.aspx?modozat=0

A cikkben a source -ban próbáltam, de nem működött. Milyen keret kódot kell használnom, hogy sikerüljön beiktatni az iframe-t?

Üdv,
Attila

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 3 hete #8142 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: iframe beszúrás egy cikkbe

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 2 hete #8150 Írta: attilatoth71
attilatoth71 válaszolt a következő témában: iframe beszúrás egy cikkbe
Köszi a linked de nem tudtam ezzel mit kezdeni.. ha a cikknél a source-t megnyitom akkor , mit kell beírni, hoyg ne szövegként, hanem linkét érzékelje?

Üdv,
Attil

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #8151 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: iframe beszúrás egy cikkbe
Ha használsz valamilyen szerkesztőt, akkor a cikkbe mielőtt beilleszted a kódot, nyomd meg a szerkesztő felett lévő [Toggle Editor] szöveget és illeszd be a kódot. Elmented és ott lesz a beágyazott tartalom!
Nekem ha visszaváltok szerkesztő nézetbe mentés előtt, felülírja a kódot és nem lesz jó..... én htmlben megszerkesztem előtte pl. youtube esetén a méretet illetve a <center> kóddal az lehelyezést! De van bizonyos szerkesztőknek, html beillesztő felülete, ami iframe kódokat is megeszik....

Közben találtam egy Balázs által korábban linkelt megoldást!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete kocsislaci által.