- Köszönetek: 1
A cikkben található hivatkozás egy másik cikkre mutasson rá
- meti2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
A cikkben található hivatkozás egy másik cikkre mutasson rá téma létrehozva meti2 által
Sziasztok!
Sokat keresgéltem, de nem találtam még választ. A probléma az, hogy hogyan lehet könnyebben szöveghez valamelyik létező cikkemet linkelni. Tehát ha valaki rákattint a szövegre (vagy akár egy képre), akkor egy cikk jelenjen meg. Én úgy oldottam meg, hogy elérhetővé tettem a cikket, kimásoltam az url-jét, és a szöveg insert linkjénél az URL-hez beírtam. Kicsit hosszadalmas. Nincs valami egyszerűbb? Valami modul aminek segítségével ezt megtehetem?
Sokat keresgéltem, de nem találtam még választ. A probléma az, hogy hogyan lehet könnyebben szöveghez valamelyik létező cikkemet linkelni. Tehát ha valaki rákattint a szövegre (vagy akár egy képre), akkor egy cikk jelenjen meg. Én úgy oldottam meg, hogy elérhetővé tettem a cikket, kimásoltam az url-jét, és a szöveg insert linkjénél az URL-hez beírtam. Kicsit hosszadalmas. Nincs valami egyszerűbb? Valami modul aminek segítségével ezt megtehetem?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: A cikkben található hivatkozás egy másik cikkre mutasson rá
Egyes szerkesztőkben van ilyen funkció, pl. Arkeditor, JCKeditor, JCE, stb.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- meti2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
meti2 válaszolt a következő témában: A cikkben található hivatkozás egy másik cikkre mutasson rá
Köszi megnézem
- meti2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
meti2 válaszolt a következő témában: A cikkben található hivatkozás egy másik cikkre mutasson rá
- meti2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Hurráááá!
Megoldódott.
JCE szerkesztővel minden ok.
Köszi
Megoldódott.
JCE szerkesztővel minden ok.
Köszi
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.