Dominion téma esetén a mobil megjelenítés nem működik

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #6763 Írta: kocsislaci
Üdv!

Balázs tanácsára, gantry illetve gantry alapokon nyugvó témára alapozva építettük újra az oldalunkat. A hozzánk illő, kevésbé a forráskódba nyúló témát kiválasztva elkészítettük az oldalt. Én naiv azt gondoltam, a mobil megjelenítés tökéletesen adott gantry alapok esetén.

A Dominion téma a fent nevezett nyertes jelölt.

Olyan problémám van vele, hogy a mobil megjelenítése lényegében egy lekicsinyített weboldal annak minden tartalmával (modulok, slider hagyományos menü).
Az első és legfontosabb probléma a menü. Mivel elgördülő menük vannak ezért mobilon ez nem használható.
A téma külön tartalmaz erre vonatkozó menüt, de akár mit állítok semmi nem változik....

Valakinek lenne tanácsa, hogyan tudok mondjuk az admin felülethez hasonló mobil menüt létrehozni, illetve csak a cikkeket megjeleníteni mobil nézetben?

Köszönöm
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja kocsislaci által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #6764 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Dominion téma esetén a mobil megjelenítés nem működik
A Joomla! sablon kompatibilitási mátrix segítségével megtudod nézni, hogy az egyes sablonok mit támogatnak. Sajnos a Dominoin mellett nincs reszponzivitás.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Balázs által.

Több
8 éve 9 hónapja #6766 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Dominion téma esetén a mobil megjelenítés nem működik
Áh megint figyelmetlen voltam... és megint belenyúltam....
A fenti képen látható mobil menü akkor mire szolgál?

Több
8 éve 9 hónapja #6767 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Dominion téma esetén a mobil megjelenítés nem működik
Gondolom itt a mobil rész a régi sablonokban még külön funkciónak számított, sajnos ezeket a beállításokat nem ismerem.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #6771 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Dominion téma esetén a mobil megjelenítés nem működik
Esetleg van valami mód arra, hogy ezt a megjelenést másik témára vagy alap gantry rendszerre "portoljam"?
Szerk:
Folyamatosan olvasom a fórumot, mér amit időm engedi mivel dolgozom, és az egyik idei hozzászólásodban a MobileTemplate nevü alkalmazást ajánlod.... Szerinted ez menne az említett sablonnal vagy ez csak alap joomla sablonokhoz van kitalálva? Kipróbáltam nem rossz....
De talán ez a megoldás:
JSN Mobilize

Bár az egyes kiegészítőket nem jól jeleníti meg, de lényegében a főoldal a lényeg mobil eszközzel!! Ajánlom!!

Köszönöm!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja kocsislaci által.

Több
8 éve 9 hónapja #6782 Írta: Balázs
Ha otthonosan mozogsz a CSS-ben akkor megpróbálhatod átírni Gantry-re, vagy használhatsz alternatívaként mobil megjelenítést támogató bővítményeket, például az álalad kipróbált JSN Mobilize stb.