Miért nem nem tudok megjeleníteni cikkeket?

Több
8 éve 7 hónapja #6558 Írta: rexter
Helló, Annyira nem rég óta használom a joomlát, de azért már valami tapasztalatom van benne. Azonban most az egyik oldalnál belefutottam egy olyan dologba ami teljesen alap és meggátol abban, hogy haladjak. Szóval megjelennek a menük, a modulok, minden jó, azonabn egyszerűen a content rész nem jelenik meg. Mondjuk van egy felső menüm, K2 item, vagy Single article a categoriája, csak egy sima cikket szeretnék megjeleníteni nem teszi meg. A header, footer, menu marad, a cikk helyén semmi. Természetesen a cikk publish, minden aktív.

Egyszerűen nem tudok egy cikket sem megjeleníteni, se K2 itemnként sem sima cikként. Valami nagyon elállítódott :( de nem tudom mi! tudnatok valami rianyt adni, hol lehetne javitani? az az erzesem hogy valamelyik php fileban lehet rossz valami, ami miatt az article resz egyszeruen nem toltotdik be. koszonom!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 7 hónapja #6564 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Miért nem nem tudok megjeleníteni cikkeket?
Sima cikkek megjelenítéséhez nem szükséges a K2 használata.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VakEgér

Több
8 éve 5 hónapja #7308 Írta: VakEgér
VakEgér válaszolt a következő témában: Miért nem nem tudok megjeleníteni cikkeket?
Egyszer már neki futottam a Joomla ismerkedésnek, akkor is azért hagytam abba, mert nem találtam sehol semmi leírást, a cikkek megjelenítéséhez.
Most újra neki futnék, de ismét nem tudom miért nem jelenik meg a cikk.
Van valahol erről leírás?

Több
8 éve 5 hónapja #7309 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Miért nem nem tudok megjeleníteni cikkeket?
Írd le pontosan, hogy-hogy próbáltad.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
8 éve 5 hónapja #7310 Írta: VakEgér
VakEgér válaszolt a következő témában: Miért nem nem tudok megjeleníteni cikkeket?
Létre hoztam egy kategóriát és utána egy cikket, feltételezem, hogy alapba valamit be kéne állítani, de nem tudom mit :(

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #7311 Írta: Balázs
Következő lépésként, létre kell hoznod a menükezelőben egy Cikkek típusú menüpontot, amelynek a segítségével meg tudod jeleníteni az adott cikket/cikkeket/kategóriákat stb.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Balázs által.