Teline IV - Cikkek megjelenési sorrendje a főoldalon

Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #63 Írta: simstroom
Teline IV - Cikkek megjelenési sorrendje a főoldalon téma létrehozva simstroom által
Joomla 1.7.0 alól futtatok egy Teline IV sablon alapú hírportált. Minden gyönyörűen működik, egyetlen problémám van: a cikkek megjelenítése a főoldal paneljában nem megfelelő, nem a publikálások időrendi sorrendjében (mindig a legújabb cikk első helyen) jelennek meg. Ehelyett a legrégebbi, legelső megírt van kiemelt helyen, míg az újak alá kerülnek folyamatosan kicsiben (More...).

A template: www.joomlart.com/demo/#templates.joomlart.com/ja_teline_iv

A főpanel alatt pedig a középső, slideshow alatt közvetlenül elhelyezkedő modult értem, SPORT, ARTIST, TRAVEL, LIFE AND STYLE, HEALTH, WORLD, TECHNOLOGY címszavakkal Minden egyes címszó alatt (jelen esetben 3-as) bontásban helyezkednek el az alkategóriák cikkei (SPORT esetében pl. Football, Cricket és Tennis alkategóriák), s ezen alkategóriák cikkei kilistázásának időrendi sorrend megjelenítése hibádzik; ezeknél szeretném úgy, hogy a legutóbbi, legújabb megírt cikk szerepeljen kiemelve a tetején nagyban, alá kerüljenek kicsiben a korábbiak a MORE: felirat alá.

Az alodlalak hibátlanul működnek, e helyeken a cikkek sorrendje megfelelő. Tehát a legfrissebb van legfelül nagyban, alatta pedig folyamatosan sorakoznak a korábbiak. Csak és kizárólag a főoldalon tapasztalom ezt a problémát a középső modulban, például a Latest News (ami szintén főoldal, viszont más modul) tökéletesen rakosgatja ki a hírfolyamot úgy, hogy első helyen a legfrissebb cikk szerepel mindig.

Tudtok ebben segíteni? Remélem, érthetően vázoltam a helyzetet... SOS kellene help, mert mennie kellene már a portálnak, és ezen a nyilvánvalóan kicsiny kellemetlenségen akadt el a dolog. Nagyjából 2 napja szenvedek vele.

Előre is köszönöm a közbenjárást, üdv

Simstroom
Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
12 éve 4 hónapja #64 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: SOS! Cikkek megjelenési sorrendje a főoldalon, J1.7
Ha egy modul segítségével jeleníted a híreket, akkor abban kell beállítani a neked megfelelő sorrendet.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!