Időhöz kötött regisztráció - összekapcsolva Donation modullal

Több
11 éve 5 hónapja #549 Írta: tibor16
Már 4 éve készítek - készítettem egy közösségi html oldalt, amit szeretnék átültetni Joomla-ra.
A laphoz beküldő szerkesztők egyikének az a feltétele, hogy az általa szerkesztett anyag egy része, csak akkor legyen megtekinthető, ha valamely csekély összeggel elismerik az Ő munkáját. Ez az "engedély" egy bizonyos, meghatározható időpontra szólna.

Mivel egy-egy lap elkészítése, akár napokat is igénybe vett, riport készítés, cikk írás, szerkesztés, egyeztetés - őszintén, magam sem bánnám, ha esetleg, akinek kedve van, meg lenne a lehetősége, hogy egy kevéssel hozzájárulhasson a laphoz, úgy általában.

Donation modult már találtam. PayPall-nak pl van egy egyszerű, de megfelel. Azonban az idő szabályozásához még nem találtam modult. Ha van ilyen egyáltalán. Kísérleti jellegű lenne - nem gondolnám, hogy ne FREE legyen.
De minden megoldás érdekelne.
Mivel non-profit (most még) - talán nem probléma - "Tilos az A" - csak, hogy hova szeretném.
Az időszakos regisztráció a "Blueseum" szerzőjének az igénye lenne.

Előre is köszi a válaszokat!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 5 hónapja #556 Írta: Balázs

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tibor16

Több
11 éve 5 hónapja #562 Írta: tibor16
Köszi - nézem...