- Fórum
- Joomla!
- Nyelvkezelés és lokalizáció
- Joomla 4 magyarításának telepítése után a modulnevek továbbra is angolul vannak kiírva
Joomla 4 magyarításának telepítése után a modulnevek továbbra is angolul vannak kiírva
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Kevesebb Több
2021 szept. 02 12:53 #1 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Joomla 4 magyarításának telepítése után a modulnevek továbbra is angolul vannak kiírva téma létrehozva Zotius által
Az admin felületen a zöld színű dobozokban lévő szövegek sem kerültek lefordításra. Ezeket nem találja a felülbírálás-kezelő:
Backup up to date
Extensions are up to date
Overrides are up to date
Download Keys entered correctly
Az admin felületen a modulok címeit (Site, System, 3rd Party, Notifications, Logged-in Users, Popular Articles, Recently Added Articles) a backend modulokban átírtam. Nem lehetne ezeket is nyelvi fájlokból venni?
Backup up to date
Extensions are up to date
Overrides are up to date
Download Keys entered correctly
Az admin felületen a modulok címeit (Site, System, 3rd Party, Notifications, Logged-in Users, Popular Articles, Recently Added Articles) a backend modulokban átírtam. Nem lehetne ezeket is nyelvi fájlokból venni?
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2021 szept. 02 13:08 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 4 magyarításának telepítése után a modulnevek továbbra is angolul vannak kiírva
Ezek már a fejlesztők sara, hogy beégetett szövegként hagyták bent. Persze, lehetséges, hogy valaki jelezte már nekik a problémát GitHubon.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!