3 nyelvű weboldal esetén a kiválasztott nyelv után már nem érhető el az eredeti oldalnyelv

Több
6 éve 9 hónapja #10881 Írta: Drozs
Sziasztok!
Van egy www.imperity.it weboldalam. 3 nyelvű.
Ha beírom a böngészőbe a címet, www.imperity.it , akkor be kell jönnie az olasznak. Ha beírom, hogy .it/hu vagy.it/en akkor a megfelelő nyelvnek. Eddig jó is, működik. Viszont, ha újra beírom, hogy www.imperity.it már nem az olasz nyelv jön be, hanem a böngészőbe utoljára beírt nyelv. Vagy it/hu vagy it/en oldalak jönnek be, az olasz már egyáltalán nem. Még akkor sem, ha beírom, hogy it/it. Már mindenféle megoldást végigpróbáltam, de rendre előjön a hiba.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet rossz? A pláne benne, hogy a magyar nyelvnek csak akkor szabadna előjönnie, ha beírom külön, nem láthatják a külföldi oldalakról érkezők.
Várom az ötleteket, segítsetek. Köszönöm.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja #10882 Írta: Balázs
Nálam konkrétan most 404-et dob /hu. Igazából ez olyan, mintha megjegyezné a választást, így lehet, hogy a beépülő beállításain kellene változtatnod.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja #10884 Írta: Drozs
Köszönöm, hogy ránéztél. Köszönöm, hogy szóltál. Éjjel már olyan fáradt voltam, hogy úgy látszik, kinyomtam a főoldalt a magyarnál. ááá visszakapcsolva :)
Nyelvkezelő állása: webhely nyelve, Nyelv automatikus átváltása: nem, Elemtársítások: nem, Másodlagos meta címkék hozzáadása: nem, lapértelmezett nyelvelőtag eltávolítása: igen,
Már minden kombinációt végigpróbáltam itt a beállításokon. Egyszerűen nem értem, még soha nem futottam bele ilyen problémába. :(
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja Drozs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!