- Köszönetek: 23
Nyelvek sorrendjének változtatása (nyelvváltó modul)
- coilevi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Nyelvek sorrendjének változtatása (nyelvváltó modul) téma létrehozva coilevi által
Hogy kell megváltoztatni a nyelvek sorrendjét a nyelvváltó modulban? (A frontenden.)
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Nyelvek sorrendjének változtatása (nyelvváltó modul)
Szerintem két fele dolog közül az egyik szerint rendezhet a modul:
Nyelvkezelő
a, Tartalom nyelve (ez sorrendezhető)
b, Telepített webhely nyelve (telepítés sorrendje szerint - csak mysql-ben módosítható)
Nyelvkezelő
a, Tartalom nyelve (ez sorrendezhető)
b, Telepített webhely nyelve (telepítés sorrendje szerint - csak mysql-ben módosítható)
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 11 éve 8 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: coilevi
- coilevi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
coilevi válaszolt a következő témában: Válasz: Nyelvek sorrendjének változtatása (nyelvváltó modul)
Na ez az, hogy a nyelvkezelőben nem változtatható a sorrend úgy, mint pl. a cikkeknél, moduloknál, stb.
A telepített nyelveknél (admin és frontend) ha jól látom ABC-sorrendben vannak a dolgok, itt sem változtatható a sorrend.
A frontenden egyébként nekem ABC-sorrendben visszafelé teszi ki a nyelveket: hu, fr, es, en. Ez ugyanaz a sorrend, mint ami a nyelvkezelő Tartalom fülén is van.
Na közben találtam egy erre vonatkozó topikot az org fórumon: forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2576110#p2751398
Erre a patch-re hivatkozik: joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker...racker_item_id=28072
Mit kell itt tenni pontosan?
A telepített nyelveknél (admin és frontend) ha jól látom ABC-sorrendben vannak a dolgok, itt sem változtatható a sorrend.
A frontenden egyébként nekem ABC-sorrendben visszafelé teszi ki a nyelveket: hu, fr, es, en. Ez ugyanaz a sorrend, mint ami a nyelvkezelő Tartalom fülén is van.
Na közben találtam egy erre vonatkozó topikot az org fórumon: forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2576110#p2751398
Erre a patch-re hivatkozik: joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker...racker_item_id=28072
Mit kell itt tenni pontosan?
- coilevi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
coilevi válaszolt a következő témában: Válasz: Nyelvek sorrendjének változtatása (nyelvváltó modul)
Ahha, szóval a megfelelő sorokhoz be kell másolni az eredeti fájlban lévő dolgok helyére. Működik! Remélem, nincs semmi rossz utóhatása a nyelvkezelésre vagy bármi másra, pl. frissítésre.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Nyelvek sorrendjének változtatása (nyelvváltó modul)
Igen, ez egy bug, amit még csak patch fájlal "javítottak".
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- boy
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
boy válaszolt a következő témában: Válasz: Nyelvek sorrendjének változtatása (nyelvváltó modul)
coilevi írta: Ahha, szóval a megfelelő sorokhoz be kell másolni az eredeti fájlban lévő dolgok helyére. Működik! Remélem, nincs semmi rossz utóhatása a nyelvkezelésre vagy bármi másra, pl. frissítésre.
2.5.3-ban is működik, rossz hatása szerintem nem lesz, max. eltűnik frissítéskor. Remélem addigra favítják...
-gf-
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.