- Köszönetek: 1
K2 komponens magyarítása közben hiba/van amit engedélyez egyes pontot viszont nem
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Kevesebb
Több
8 éve 1 hete #8194
Írta: vero
K2 komponens magyarítása közben hiba/van amit engedélyez egyes pontot viszont nem téma létrehozva vero által
Sziasztok!!
Esetleg Zotius ,ha itt vagy...te ismered a témát
Egy megrendelőlap / k2-es / elemeinek többségét tudom magyarról németre írni. A nyelv - felülbírálásoklb] módszerrel,de van olyan pont pl a cikkszám- amit nem enged,hogy - artikel nummert - csináljak belőle.
Nem találja...,ha beírom +új ként nem hozza létre.
Vajon miért? /,ha valaki találkozott már ilyennel légyszi írjon! köszi
Esetleg Zotius ,ha itt vagy...te ismered a témát

Egy megrendelőlap / k2-es / elemeinek többségét tudom magyarról németre írni. A nyelv - felülbírálásoklb] módszerrel,de van olyan pont pl a cikkszám- amit nem enged,hogy - artikel nummert - csináljak belőle.
Nem találja...,ha beírom +új ként nem hozza létre.
Vajon miért? /,ha valaki találkozott már ilyennel légyszi írjon! köszi
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
8 éve 1 hete #8199
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: K2 komponens magyarítása közben hiba/van amit engedélyez egyes pontot viszont nem
A "cikkszám" értéket te adtad meg, vagy egy nyelvi fájlból olvastatod ki?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
8 éve 6 napja #8213
Írta: vero
vero válaszolt a következő témában: K2 komponens magyarítása közben hiba/van amit engedélyez egyes pontot viszont nem
SZia!
Én adtam meg.
Azt nem a nyelviből olvassa...valószínű azért nem lehet át írni. //,de már azt sem tudom hol adtam meg!
Én adtam meg.
Azt nem a nyelviből olvassa...valószínű azért nem lehet át írni. //,de már azt sem tudom hol adtam meg!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
8 éve 4 napja #8228
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: K2 komponens magyarítása közben hiba/van amit engedélyez egyes pontot viszont nem
A Total Commanderben van egy olyan lehetőség, hogy a forrásban lehet keresni, szerintem keress rá így.