Saját nyelvi fájlom nem működik!

Több
9 éve 6 hónapja #6730 Írta: farkas76
Saját nyelvi fájlom nem működik! téma létrehozva farkas76 által
Sziasztok!

A joomla 3.3.6-hoz letöltöttem ezt az űrlap komponenst: extensions.joomla.org/extension/visforms
Miután magyar nyelv nem volt hozzá és ez a látogatók számára gond lehet fogtam az en-GB.com_visforms.ini nyelvi fájlt, átneveztem hu-HU-ra és egy szerkesztőben átírogattam magyarra az idézőjelben lévő szövegeket. Ez után a fájlt feltöltöttem a language/hu-HU mappába és a fájlnevet beleírtam az ott lévő install.xml fájlba is.
Ezek után viszont még mindig nem működik a nyelv, a Kötelező helyett pl. a Required felirat jelenik meg. Mit rontottam el, hol kell még állítani, hogy működjön? Köszi minden segítséget.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 6 hónapja #6731 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Saját nyelvi fájlom nem működik!
Pontos milyen könnytárszerkezetben tárolódott az eredeti nyelvi fájl?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 6 hónapja #6738 Írta: farkas76
farkas76 válaszolt a következő témában: Saját nyelvi fájlom nem működik!
csak a szokásos. A zip-ben volt egy admin és egy site mappa és ez a site mappában volt. Nem joomla telepítőt használtam hanem a TotalCommanderrel másoltam fel

Több
9 éve 6 hónapja #6741 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Saját nyelvi fájlom nem működik!
Arra gondoltam, hogy a bővítményhez tartozó nyelvi fájl hol helyezkedett el pontosan, mert el tudom képzelni, hogy a saját szerkezetén belül olvassa ki a nyelvi fájlokat és nem az egységes languages-ből veszi ki.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: farkas76

Több
9 éve 6 hónapja #6747 Írta: farkas76
farkas76 válaszolt a következő témában: Saját nyelvi fájlom nem működik!
Valóban ott volt. Ilyet még nem láttam a nyelvi fájl csomagot meg a cég oldaláról töltöttem le. Köszi a megoldást, felmásoltam egy hu-HU mappában a komponens megfelelő mappájába és most már működik.