Dpcalendar összekötése a Google naptárral

Több
6 éve 8 hónapja #13019 Írta: meti2
Dpcalendar összekötése a Google naptárral téma létrehozva meti2 által
Üdv!
Szeretném használni a DPCalendar-t a weblapomon. Úgy olvastam, hogy összekapcsolható a Google naptárammal. Találtam is róla egy videót, hogyan is kéne használni, de mivel a vidi már 3 éves az alapján nem tudtam megcsinálni.
Használja valaki mostanában ezt a naptárt?
Vagy van a google naptárnak olyan modulja amit kitehetek mint egy mini naptárt a weblap egy meghatározott modulpozíciójába?
Azt meg tudtam csinálni, hogy egy cikkbe iframe-be beraktam, de nekem úgy kéne, hogy mindig látszódjon a weblap jobb oldalán.
Előre is köszi.
meti2

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 7 hónapja #13048 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Dpcalendar összekötése a Google naptárral
Esetleg a bővítmény dokumentációi között körbenézhetnél: joomla.digital-peak.com/documentation , vagy a JED-en is van egy-két alternatíva pl. Easy GCalendar stb.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
6 éve 7 hónapja #13049 Írta: meti2
meti2 válaszolt a következő témában: Dpcalendar összekötése a Google naptárral
Köszi.
Kiderült, hogy csak a fizetős változatban lehet ezt megtenni. Keresgélek tovább.
üdv

Több
1 éve 3 hónapja #17350 Írta: kapula-gabor
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Dpcalendar összekötése a Google naptárral
Nem a témához tartozik, de DPcalendar ez is: én sehogy sem tudom életre kelteni... az adminban létre lehet hozni bejegyzéseket (eseményeket) de aztán a látogatói oldalon nem jelenik meg semmi, csak valamelyik ikon-készlet teljes képernyő méretre széthúzva. Menüpont paramétereinek állítgatása sem segít, a developer dokumentációja pedig csak egy termékismertető arról, hogy mennyi mindent lehet csinálni ezzel a kiegészítővel – már teljesen elveszítettem a lelkesedésem :-)

Ha esetleg valakinek van működő példánya, szánjon rám néhány percet légyszi :)

Több
1 éve 3 hónapja #17351 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Dpcalendar összekötése a Google naptárral

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
1 éve 3 hónapja #17353 Írta: kapula-gabor
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Dpcalendar összekötése a Google naptárral
Igen, így van, pontosan ott és semmi használhatót nem találtam...