- Köszönetek: 12
Jevents időformátum beállítása
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 3 hete #8133
Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Jevents időformátum beállítása
Freepetya
Ugyan erre gondoltam én is! Megköszönöm ha leírod!
Verzió: 3.1.47
Köszönöm!
Ugyan erre gondoltam én is! Megköszönöm ha leírod!
Verzió: 3.1.47
Köszönöm!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #8135
Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Jevents időformátum beállítása
A components/com_jevents/libraries mappában van egy jeventshtml.php fájl. Mivel én is ezt a verziót használom az egyszerűség kedvéért csatoltam a javított verziót. Egyébként a 719 sortól kezdődik a dátumformátum téma, az első módosított sor a 784-ben a php szabályainak megfelelően a sorrendet a magyar megjelenítés sorrendjére átírtam és így a többit is az amerikai megjelenítésre vonatkozóan. Az admin oldalon pedig válaszd ezt a megjelenítést. Sajnos verzió frissítéskor újra meg kell csinálni, de egyelőre nem tudok jobbat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete freepetya által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius, kocsislaci
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 3 hete #8143
Köszönöm így tökéletes...
Nagyon hálás vagyok!!!
Nagyon hálás vagyok!!!
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #8144
Szia
Továbbra is van pár problémám.... most a "flat" megjelenést szeretném használni, de itt sem jó a dátum formátum. Akár melyiket állítom a php-ben nem változik... illetve a jobb oldali modulban is jó lenne megcserélni a hónapot az évvel... azt megkeresem a modul php-ben gondolom!
Köszönöm
Ps: esetleg azt nem tudod hogy egy kategóriában lévő események mindegyikénél a kategória képét hogy jelenitsem meg?
Továbbra is van pár problémám.... most a "flat" megjelenést szeretném használni, de itt sem jó a dátum formátum. Akár melyiket állítom a php-ben nem változik... illetve a jobb oldali modulban is jó lenne megcserélni a hónapot az évvel... azt megkeresem a modul php-ben gondolom!
Köszönöm
Ps: esetleg azt nem tudod hogy egy kategóriában lévő események mindegyikénél a kategória képét hogy jelenitsem meg?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete kocsislaci által.
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
8 éve 2 hete #8145
Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Jevents időformátum beállítása
Ezeket is nagy valószínűséggel a kódban kellene javítani, sajnos ebben egyelőre nem tudok segíteni. Esetleg érdemes kipróbálni az újabb verziókat, 3.2.20, vagy van már 3.4, igaz RC, de lehet, hogy ott már nem jelentkeznek ezek a hibák.
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 2 hete #8146
Szia!
Köszi azért... Mindent sikerült megoldanom, kivéve a dátumot. Frissitettem, de semmi nem változott, ugyan úgy rosszúl hozza a dátumot. Érdekes, mert ha átírom az összes formátumot és átrakom defaultba akkor jó a dátum, de flat téma esetén ez nem jó... valahol máshonnan veszi a formátumot szerintem!
Köszönöm!
Köszi azért... Mindent sikerült megoldanom, kivéve a dátumot. Frissitettem, de semmi nem változott, ugyan úgy rosszúl hozza a dátumot. Érdekes, mert ha átírom az összes formátumot és átrakom defaultba akkor jó a dátum, de flat téma esetén ez nem jó... valahol máshonnan veszi a formátumot szerintem!
Köszönöm!