Gcalendar backlink-et törölhetem?

Több
10 éve 4 hete #2958 Írta: Petrov12
Hali,

GCalendar-nál mikor nézem az esemény részleteit megjeleni a backlink, azt törölhetem?
Ezt ugyaugy kérdem a Phoca downloadra és Gallery-ra...?

Ha már non-commercial GPL2 , szabadon módosítható, jól gondolom?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hete #2967 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gcalendar backlink-et törölhetem?
Ha kitudod venni, akkor kiveheted :)

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Petrov12

Több
10 éve 3 hete #2969 Írta: Petrov12
Petrov12 válaszolt a következő témában: Gcalendar backlink-et törölhetem?
Akkor azok akik nem veszik ki azokat nem zavarja, vagy "annyira átlag" felhasználó hogy nem tudja kivenni?

Több
10 éve 3 hete #2970 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gcalendar backlink-et törölhetem?
Ez nagyon változó, valamelyik bővítmény esetén be van építve egy sima kapcsoló az adminisztrációs felületnél, valahol pedig bent van 10 helyen a kódban elrejtve a támogatói link.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Petrov12

Több
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #3003 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Gcalendar backlink-et törölhetem?

Petrov12 írta: Hali,

GCalendar-nál mikor nézem az esemény részleteit megjeleni a backlink, azt törölhetem?
Ezt ugyaugy kérdem a Phoca downloadra és Gallery-ra...?

Ha már non-commercial GPL2 , szabadon módosítható, jól gondolom?

Phoca Downloadnál és Gallery-nél, ha támogatod Jan Pavelkát (mondjuk Paypal, 10€ ), kaphatsz tőle egy hivatalosan is backlink-mentes PD és/vagy PG verziót. Egyébként nála elég jól el van rejtve, hiába kerestem, nem jöttem rá az eltávolítás megoldására. Valószínűleg nagyon "átlagos" júzer vagyok :)

Ez olvasható nála a support oldalon:

Custom changes, Footer information

If you need to do custom changes in some Phoca project or you need to remove the footer information, you get more information about these changes here: info[at]phoca[dot]cz .

If you are active in answering posts in the Phoca forum or you are active with continuously translating Phoca Extensions or you are active developer of extensions which are working with Phoca extensions or you are member of some core Joomla! team or you are regularly writing user guides about how to use Phoca extensions or you have donated to Phoca, just send email to info[at]phoca[dot]cz to get file which adds new parameter to your Phoca extension. With help of this parameter you can hide the footer information easily in Parameters - Component. Any help to any Phoca project means a project survival and obtaining new features. (E.g. answering questions in the forum will save time of developer which can be spend then to make new features). Thank you for any support.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hete Zotius által. Indoklás: kiegészítés

Több
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #3004 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Gcalendar backlink-et törölhetem?
Sziasztok!

Ez örök kérdés, nekem is van egy véleményem ezzel kapcsolatban.

Ha használsz egy bővítményt, de nem akarod megvenni, szerintem illik legalább megtisztelni azzal a készítőt, hogy kint hagyod a linket. Ha "leveszed a linket", mi a célod vele? Simán nem illik az oldalad megjelenésébe? Zavar, hogy kiderül a kiegészítő készítőjének kiléte?

Hmmm, mindent szabad, de tételezzük fel, hogy gond lesz a kiegészítővel és fordulnál a készítőhöz, hogy bocsi, de nem működik amit készítettél megnéznéd? Szerintem elég hülyén jön le, ha látja, hogy arra volt eszed, hogy "lekapard a logo-t", de itt vége is. Attól mert letakarom a XXmsung mosógép jelzését, attól még az marad :)

Ez csak az én személyes véleményem és nem akarok senkit megbántani, de javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot és keress megnyugtató megoldást :)

Üdv
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hete kisgal által.