Akkor első körben a Dj megamenuvel próbálkozom, hátha elég a kész megoldás arra, hogy kielégítsem a kiváncsiságomat.
A sablonban vannak beállítások mobilra tabletre is, így akkor az biztosan megoldható úgy, ahogy mondod, viszont én még nem tartok ott a fejlődésben.
A sablonban amit használok, van helix ultimate és abban van mega menu + offcanvas menu is. Ebből jó valamelyik nekem?
A DJ megamenüt megnézem azért.
Igazából valalhol ott akad el bennem a dolog, hogy nem tudom fejben ellegózni. Van egy kész menüm egy kész weblapon ami telón meg is jelenik jól.
Viszont menüként használok ugye cikkeket is, azaz almenü is lehetne ezeknek a tartalma, de a főoldalon cikként vannak megjelenítve egymás mellett 4 és több sor van. Ha ezek mind valós almenük lennének, sok lenne belőle és ezért nem eröltettem azt, meg ez jobban tetszett. Viszont azt akarom, hogy mobilon ezek ne így, cikkben jelenjenek meg, hanem valóban a menü részeként mint almenü.
Épp ez a pont az, ahol nem tudom, hogy hogyan kell megoldani, mert valami olyasmi kellene, hogy laptopon maradjon a 12 tartalom a főoldalon mint cikkek felsorolva, de a mobilon innen tünjön el és kerüljön be a menübe, mint almenü. Próbálkoznom kell mert ezt nem látom át.
Felmerült bennem egy másik kérdés is.
A menü úgy fest, hogy szöveg szöveg szöveg szöveg és egy keresés ikon.
E mögé betettem egy új menü elemet, ami egy kép volt és alá pedig betettem egy linket ami átdob egy másik olalra.
Ez ment is.
Viszont van egy sáv, amiben van a menü normál esetben. Amikor a képes menü elkészült akkor ettől a sávtól felfelé tolódott el a kép, azaz keményen kívül volt a szokásos menü sávból. Mi lehet az oka az elcsúszásnak? lehet ez valamivel orovosolni?