- Köszönetek: 1
weblaphoz ingyenes instagram modul csatlakoztatásakor "hiba"
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Kevesebb
Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #8615
Írta: vero
weblaphoz ingyenes instagram modul csatlakoztatásakor "hiba" téma létrehozva vero által
Szaisztok!
Egy weboldalhoz szeretném a hozzá tartozó instagramot csatlakoztatni, próbáltam az ingyenes:brilliant instajoom-al,de már nincs szabad modul pozicíó ahol jól nézne ki...,de egyik pozícióban sem jeleníti meg a brilliant instajoom weblapja szerinti módban.
Az eddigieket youtub bemutató segítségével csináltam a brilliant instajoomnál...szóval sztem mindent pontosan csináltam,nem tudom mi lehet a hiba
Így gondoltam menüponthoz rendelem -az jól látható helyen van,de nem tudom hogy csináljam. :S
Nem tudom menüt -hogy csatlakoztathatnék ehhez a modulhoz.
Akinek eszébe jut valami a témával kapcs.légyszi írjon! // esetleg ha más ingyenes joomla instagram modult tudtok ajánlani arra is vevő vagyok!
köszi
Egy weboldalhoz szeretném a hozzá tartozó instagramot csatlakoztatni, próbáltam az ingyenes:brilliant instajoom-al,de már nincs szabad modul pozicíó ahol jól nézne ki...,de egyik pozícióban sem jeleníti meg a brilliant instajoom weblapja szerinti módban.
Az eddigieket youtub bemutató segítségével csináltam a brilliant instajoomnál...szóval sztem mindent pontosan csináltam,nem tudom mi lehet a hiba
Így gondoltam menüponthoz rendelem -az jól látható helyen van,de nem tudom hogy csináljam. :S
Nem tudom menüt -hogy csatlakoztathatnék ehhez a modulhoz.
Akinek eszébe jut valami a témával kapcs.légyszi írjon! // esetleg ha más ingyenes joomla instagram modult tudtok ajánlani arra is vevő vagyok!
köszi
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja vero által. Indoklás: módosítás
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 9 hónapja #8627
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: weblaphoz ingyenes instagram modul csatlakoztatásakor "hiba"
Link a hibás működésre?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #8629
Írta: vero
vero válaszolt a következő témában: weblaphoz ingyenes instagram modul csatlakoztatásakor "hiba"
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja vero által. Indoklás: módosítás