Hogyan jeleníthetem meg az almenüket Joomla! 2.5-ös Menü modullal?

• tudatlan
  • tudatlan profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #5601 Írta: tudatlan
Át kellett térnem 3.2-ről 2.5-re, mert PHP...
Nos, szeretnék itt is egy vízszintes menüt, ezt 3.2-ben úgy csináltam, hogy a menü osztály utótagnak beírtam, hogy nav_pills, de itt ez nem működik. Alapsablonnal dolgozok egyenlőre Beez5.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

• tudatlan
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #5602 Írta: tudatlan
tudatlan válaszolt a következő témában: Hogyan jeleníthetem meg az almenüket Joomla! 2.5-ös Menü modullal?
Joomla 2.5-ben létrehoztam egy menüt, az egyik menüpontnak van 2 almenüje. Maga a menüpont elválasztónak van jelölve (3.2-ben így működött)
Ha az almenük megjelenítését választom, akkor látszanak, de mindig, ha viszont a nemet, akkor nem tudom megjeleníteni őket.
Mit tegyek?

Több
9 éve 3 hónapja #5603 Írta: Zotius
A sablont Artisteer-rel csináltad? Mert ha igen, akkor a sablonban kell definiálni, hogy a szülő (az elválasztó karakter) menüpont hogyan működjön...

Több
9 éve 3 hónapja #5604 Írta: Balázs

tudatlan írta: Át kellett térnem 3.2-ről 2.5-re, mert PHP...
Nos, szeretnék itt is egy vízszintes menüt, ezt 3.2-ben úgy csináltam, hogy a menü osztály utótagnak beírtam, hogy nav_pills, de itt ez nem működik. Alapsablonnal dolgozok egyenlőre Beez5.

Miért nem emelsz kézzel a tárhelyedhez tartozó admin panelon PHP verziót, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor miért nem kéred meg a szolgáltatód, hogy emelje, meg legalább 5.3.10-re?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

• tudatlan
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #5605 Írta: tudatlan
tudatlan válaszolt a következő témában: Hogyan jeleníthetem meg az almenüket Joomla! 2.5-ös Menü modullal?
Sulinet van és nem emel belátható időn belül!

• tudatlan
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #5606 Írta: tudatlan
Nem Artisteerrel! Sima alapsablon!