- Köszönetek: 1
facebook összekapcsolás hiba
- Rendy77
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
facebook összekapcsolás hiba téma létrehozva Rendy77 által
Sziasztok.
Vásároltam egy csodálatos modult, ami valamiért nem akar összekapcsolódni a facebook oldallal: codecanyon.net/item/facebook-events-cale...-for-joomla/22178050
Mindent megcsinálok, amit a leírásban írtak, de mégis ilyen hibaüzenetet kapok: Invalid Scopes: publish_to_groups, publish_pages, manage_pages. This message is only shown to developers. Users of your app will ignore these permissions if present. Please read the documentation for valid permissions at: developers.facebook.com/docs/facebook-login/permissions
Már mindenhol kerestem mi lehet a hiba, de nem jövök rá. Biztos a facebooknál kell valamit beállítani, de egyszerűen nem találom. Valakinek lenne rá valami ötlete?
Köszönöm.
Vásároltam egy csodálatos modult, ami valamiért nem akar összekapcsolódni a facebook oldallal: codecanyon.net/item/facebook-events-cale...-for-joomla/22178050
Mindent megcsinálok, amit a leírásban írtak, de mégis ilyen hibaüzenetet kapok: Invalid Scopes: publish_to_groups, publish_pages, manage_pages. This message is only shown to developers. Users of your app will ignore these permissions if present. Please read the documentation for valid permissions at: developers.facebook.com/docs/facebook-login/permissions
Már mindenhol kerestem mi lehet a hiba, de nem jövök rá. Biztos a facebooknál kell valamit beállítani, de egyszerűen nem találom. Valakinek lenne rá valami ötlete?
Köszönöm.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: facebook összekapcsolás hiba
Mivel fizetős kiegről van szó emiatt érdemes a fejlesztőt megkérdezni.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.