Phoca kérdések vagy egyéb kezelő

Több
1 éve 1 hónapja #17682 Írta: Barb
Phoca kérdések vagy egyéb kezelő téma létrehozva Barb által
Sziasztok

Felvetődött bennem egy kérdés, most elkezdtem letöltéskezelőt keresgélni.
Első persze ami az emberrel szembe jön a Phoca.
Feltettem, tulajdonképpen egész használható.
Azonban olyan kérdésem lenne, hogy lehet e külön pozícionálni a megjelenést pc képernyő és mobilnézet között. Pcn van hely a fekvő tájolás miatt ezért ott jó.
Mobilon meg egymásba folyik minden mert egymás mellé akarja tenni a kategóriákat és nem alá ahogy logikus lenne. Ez orvosolható?

A másik kérdés ezzel kapcsolatosan, hogy lehet e olyat csinálni, hogy létrehozok egy kategóriát, azt feltöltöm mindennel ami szép és jó és amikor menü elemként megjelenítem mondjuk virágdiszek név alatt, csak ebben az adott menüben jelenik meg és a dokumentumok fül alatti menüben nem, azaz ott rejtve van? Mert most minden megjelenik a dokumentumok fül alatt is ami külön menüben is. Ami nem szimpi igazán.

Egyéb különösen ajánlott esetleg modernebb letöltéskezelő? Már megjelenésre.

Köszönöm szépen!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #17684 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Phoca kérdések vagy egyéb kezelő
Innen esetleg nézhetsz alternatívát: extensions.joomla.org/category/directory...mentation/downloads/ vagy saját magad optimalizálod a CSS/SCSS-t a mobilnézetre. Bár én nem használom, mint ha lennének hozzá különböző sablonok is.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 1 éve 1 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Barb

Több
1 éve 1 hónapja #17686 Írta: Barb
Barb válaszolt a következő témában: Phoca kérdések vagy egyéb kezelő
Akkor tehát önmagában ezeket nem tudja.
Kár mert amúgy valóban tetszik a logikája nagyobb része.
Köszönöm!

Te ajánlanál típust ami neked bejött? Szoktam nézni általában alternatívákat mindenfélére, de bizonytalan vagyok azt illetően, hogy nekem melyik jönne be gyakorlatban. Az itteni ajánlások pedig jók szoktak lenni.

Több
1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #17691 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Phoca kérdések vagy egyéb kezelő
Demókat javaslom, hogy nézd meg őket mobilon, aztán ha valamelyik szimpatikus, akkor azt meg tudod vásárolni. Konkrétumot nem tudok sajnos mondani, mert nem használok ilyen bővítményeket.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 1 éve 1 hónapja Balázs által.

Több
1 éve 1 hónapja #17698 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Phoca kérdések vagy egyéb kezelő

Azonban olyan kérdésem lenne, hogy lehet e külön pozícionálni a megjelenést pc képernyő és mobilnézet között. Pcn van hely a fekvő tájolás miatt ezért ott jó.
Mobilon meg egymásba folyik minden mert egymás mellé akarja tenni a kategóriákat és nem alá ahogy logikus lenne. Ez orvosolható?

A PC-s és mobil nézet szinte biztosan megoldhato css és esetleg a Phoca sablon HTML felülírásával.
Van egyébként a doksiban szó saját sablonról:https://www.phoca.cz/documentation/78-phoca-download/17-phoca-download-component/377-customize-phoca-download-theme

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
1 éve 1 hónapja #17699 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Phoca kérdések vagy egyéb kezelő

A másik kérdés ezzel kapcsolatosan, hogy lehet e olyat csinálni, hogy létrehozok egy kategóriát, azt feltöltöm mindennel ami szép és jó és amikor menü elemként megjelenítem mondjuk virágdiszek név alatt, csak ebben az adott menüben jelenik meg és a dokumentumok fül alatti menüben nem, azaz ott rejtve van? Mert most minden megjelenik a dokumentumok fül alatt is ami külön menüben is. Ami nem szimpi igazán.

Ugyan nem ismerem a Phoca Download komponenst, de ha úgy általában a dokumentumokat felépíted egy Főkategória alá és az általad említett Virágdíszek kategóriát meg másik főkategóriának állítod be és utána a Dokumentumok linked mutat ez első főkategóriára a Dokumentumokra, a Virágdíszek menüpontod a második főkategóriára a Virágdíszek főkategóriára akkor kettéválasztottad a doksikat.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu