Kunena frissítése után Fatal Error: Cannot redeclare class lessc_formatter_compressed hiba
- McGregor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- I love the smell of napalm in the morning
Kevesebb
Több
Kunena frissítése után Fatal Error: Cannot redeclare class lessc_formatter_compressed hiba téma létrehozva McGregor által
Üdvözletem!
Valaki tudna e nekem ebben segíteni. Frissítettem volna a kunenát 5.0.2-re, de telepítés után a következő hibaüzenetet kapom:
500 Internal Server Error
Fatal Error was detected!
The error was detected in the Libraries.
Fatal Error: Cannot redeclare class lessc_formatter_compressed in libraries/expose/libs/lessc.php on line 3463
Kunena alapsablon: Crypsis
Framework: expose
Honlap sablon: themexpert TX Extreme
Valaki tudna e nekem ebben segíteni. Frissítettem volna a kunenát 5.0.2-re, de telepítés után a következő hibaüzenetet kapom:
500 Internal Server Error
Fatal Error was detected!
The error was detected in the Libraries.
Fatal Error: Cannot redeclare class lessc_formatter_compressed in libraries/expose/libs/lessc.php on line 3463
Kunena alapsablon: Crypsis
Framework: expose
Honlap sablon: themexpert TX Extreme
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Kunena frissítése után Fatal Error: Cannot redeclare class lessc_formatter_compressed hiba
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: McGregor
- McGregor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
McGregor válaszolt a következő témában: Kunena frissítése után Fatal Error: Cannot redeclare class lessc_formatter_compressed hiba
Köszönöm, csak fogalmam sincs ez alapján, hogy mit is tudnék csinálni
De akkor lehet inkább nem frissítem a fórumot

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Kunena frissítése után Fatal Error: Cannot redeclare class lessc_formatter_compressed hiba
Ha jól olvastam, ez azért van mert a sablon is betölti a less-t, meg a Kunena is. Én esetleg a sablon készítőjével venném fel ez ügyben a kapcsolatot. De, egyébként nyugodtan tesztelj rá, hogy más sablonnal dobja-e a hibát.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- McGregor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
McGregor válaszolt a következő témában: Kunena frissítése után Fatal Error: Cannot redeclare class lessc_formatter_compressed hiba
Alap Joomla sablonnal jó. Sajna a template készítőjével nem tudom felvenni a kapcsolatot, mivel már túl vagyok a support időn. A vicc az, hogy ott találtam volna megoldást, de nem láthatom a fórum válaszokat...
- McGregor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Köszönöm, a hiba egy része megoldódott, kaptam egy módosított lessc fájlt!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.