Milyen hozzászóláskezelő-rendszert válasszak egy webáruház alá?

Több
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #5232 Írta: Flexibilis
Sziasztok. Új vagyok még.... Készítettek nekünk egy weboldalt, Joomla 2.5 + Virtuemart webshop. A Joomla-n belül folyamatosan hozunk létre írásokat, cikkeket, amelyeknek a végére szeretnénk lehetőséget biztosítani a hozzászólásokhoz. Letöltöttem és feltelepítettem a Kunena 3.0.5-öt, + language pack-ot és a discuss plug-in-t. Hogyan tudom a cikkek végére a hozzászólás "ablakot" odatenni. És természetesen szeretném azt is beállítani, hogy csak azok szólhassanak hozzá, kik a webshopban már vásároltak?
Előre is köszönöm.
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #5236 Írta: Balázs
A beépülőmodulban először definiálni kell azt, hogy melyik cikk kategória, melyik fórumkategóriához tartozzon. Ezeknek a pároknak a megadása után fog megjelenni a hozzászólás űrlap a cikkek alatt. Akik vásároltak, azokat külön csoportba kellene raknod a Joomla!-án belül, majd az ehhez a csoport kellene hozzárendelni egy-egy fórumtémát. Egyébként ha sima hozzászólásrendszer kell, és nem fórummal való összekötés, akkor célszerűbb lehet a Disqus használata.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 3 hónapja #5241 Írta: Flexibilis
Flexibilis válaszolt a következő témában: Milyen hozzászóláskezelő-rendszert válasszak egy webáruház alá?
Köszönöm. A Kunena-t leszedtem, a Disqus-t pedig feltettem. Azonban ehhez még mindig hülye vagyok (lokálisan a gépemen elboldogulok mindennel, de a web/Joomla/Virtumart kezelés nekem még ismeretlen.)
Regisztráltam subdomain-t. A Disqus interface nyelvek között nincs magyar. Hogyan tudok hozzá magyarítást telepíteni, és hol találom meg?
További probléma, amit tapasztalok: több cikket írunk, és mindegyik végére szeretnénk hozzászólás box-ot tenni, azonban úgy láttam, hogy csak egyhez tudom renderelni a plugin-t. Ez így nem sokat ér.
Ha valaki bejelentkezik az oldalra, automatikusan nem tud még hozzászólni, mert a Disqus-ba külön kell regisztrálni. Természetesen úgy szeretnénk használni,hogy aki már regelt az oldalra, az hozzászólni is tudjon.
Bocs, ha sok a kérdés, de előre is köszönöm, ha segítséget kapok.

Több
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #5242 Írta: Balázs
A Disqus olyan rendszer, amely segítségével egy fiókkal az összes Disqus alapú weboldalon lehet kommentelni egyszerrre. Ha integráltan kelle a Joomla! fiókkal, akkor talán jobb megoldás lehet a JComments , de érdemes lehet körülnézni az Articles Comments kategóriában a JED-en.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 3 hónapja #5250 Írta: Flexibilis
Flexibilis válaszolt a következő témában: Milyen hozzászóláskezelő-rendszert válasszak egy webáruház alá?
Feltettem a JComments-et. A célnak azt hiszem megfelel. Köszönöm a segítséget!!