Hogyan gyorsíthatjuk meg Joomla! oldalunk betöltését?

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 6 hónapja #8971 Írta: Balázs

Joomla! oldalunk sebessége fontos tényező, hiszen értékes látogatókat veszíthetünk, ha oldalunk betöltése túl sok időt vesz igénybe. A megfelelő sebesség eléréséhez, célszerű csökkentenünk oldalunk méretét valamint a betöltésre kerülő scriptjeink számát.

Bővebben...

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 6 hónapja #9240 Írta: spag
spag válaszolt a következő témában: Hogyan gyorsíthatjuk meg Joomla! oldalunk betöltését?
Szia, nagyon hasznos a cikk!
Sajnos a képek nem töltődnek be (nem tudom, hogy csak nálam jelentkezik-e ez a probléma).
Feltelepítettem a JCH Optimize bővítményt .. a 7-es pontban írsz a 'HTML minification szintjének' beállításairól, én azt is az ALAPBEÁLLÍTÁSOKban találtam meg.
Ja, és nekem magyar nyelven töltődött be a JCH, a leírásodban pedig minden erre a bővítményre vonatkozó adat angolul van megadva, amin azért ki lehet igazodni, csak kicsit lassabban, azoknak, akik nem ismerik ezt a szaknyelvet annyira, akár még magyarul sem.
Semmiképp nem kioktatásból írom, ezeket, csak szimpla észrevételek, egy érdekes, informatív, fontos cikk javításához.

Köszi a leírást!
spag

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #9241 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan gyorsíthatjuk meg Joomla! oldalunk betöltését?
Köszi az észrevételt! A leírás óta sok minden változott, például elkészítettük a magyar nyelvi fájlokat hozzá, valamint egyes beállítások áthelyezésre kerültek, ezért aktualizáltam a leírást.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: spag

Több
8 éve 6 hónapja #9279 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Hogyan gyorsíthatjuk meg Joomla! oldalunk betöltését?
Köszi a leírást!

Mostanában a szerverüzemtetővel problémánk volt, úgy belassult az oldal, hogy szinte használhatatlan volt (admin felület is), de ezekkel a beállításokkal most hasít... bár a megadott oldalvizsgáló szinte semmi javulást nem lát, de hát a 20-30 másodperces betöltődés lecsökkent pár másodpercre...

Hálás vagyok!!

Több
8 éve 6 hónapja #9391 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Hogyan gyorsíthatjuk meg Joomla! oldalunk betöltését?
Balázs!

Mióta beállítottam ezeket a dolgokat, azóta a cikkeim kb.5-10 perc múlva jelennek csak meg a mentést követően. Na most nekünk van online frissülő cikkünk hetente egyszer, és hát érdekes mikor frissítem de az user meg csak 10 perc múlva látja...

Te nem tapasztaltál hasonlókat?

Köszi!

Több
8 éve 6 hónapja #9399 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan gyorsíthatjuk meg Joomla! oldalunk betöltését?
A 3-ik pontban lévő Oldalgyorsító tárat, akkor kapcsold ki.