Megérkezett a Joomla! 4.0 Beta 1

Több
4 éve 10 hónapja #15860 Írta: Balázs
Megérkezett a Joomla! 4.0 Beta 1 téma létrehozva Balázs által

A Joomla Projekt örömmel jelenti be a Joomla 4.0 Beta 1 kiadásának megjelenését. Az új fő verzióban a teljesen megújuló adminisztrációs felület mellett számos új funkció kap helyett.

Bővebben...

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 8 hónapja #16054 Írta: sanya93
sanya93 válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 4.0 Beta 1
Sokkal rosszab a 3-a sorozatnál,
Áttekinthetetlen, Maradtak volna a felső menüs megoldásnál. Pl a pluginokat csak a vezérlőpulton keresztűl lehet megtalálni.
Ha telepítek valamit és nem 4-es kompatibilis akkor összeomlik az oldal, ahelyett hogy figyelmeztetne, hogy ez nem kompatibilis. pl gantryt

Több
4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja #16055 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 4.0 Beta 1
A Joomla! 4 admin része, az szerintem teljesen Wordpress-re hajaz. A bővítmény kompatibilitási problémákat gondolom, menet közben javítják. Jelenleg mondjuk az is kérdéses, hogy idén egyáltalán ki tudnak-e jönni egy stabil verzióval, mert ugye még lesz egy közbenső "3.10" verzió is, amely elméletben meg fogja könnyíteni a migrálást.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 4 éve 8 hónapja Balázs által.

Több
4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja #16056 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 4.0 Beta 1
Én ugyan nem próbáltam ki, de nem aggódnék annyira.
Ez még csak béta. Gondolom még egy béta meg legalább egy rc is lesz, addig talán kigyógyul a gyermekbetegségeiből.
Az admin felület meg azért nem zavar, mert biztos lesz rá plugin, hogy akinek nem fog tetszeni a gyári, legyen választása. Max annyi lesz a gond, hogy nem lesz ingyenes.
A kompatibilitás figyelés eddig is egy kényelmi funkció volt tudtommal. J3.9.x ->J3.9.y-ra frissítésnél is figyelmeztet a rendszer, hogy ellenőrizd kompatibilis-e minden modul. A joomla nem vállalhat felelősséget harmadik féltől származó kiegészítők garantált működésére.

Ha meg az üzemeltető annyira könnyelmű, hogy nem ellenőrzi, én sem szoktam, de megengedhetem magamnak, mivel olyan szolgáltatót használok, akinél van napi mentés.
Utolsó szerkesztés: 4 éve 8 hónapja csicsa55 által.