Megérkezett a Joomla! 3.9.9 (3.9.10)

Több
4 éve 2 hónapja #14923 Írta: Balázs

Megjelent a Joomla! 3.9.9-es és 3.9.10-es kiadása. A 3.9.9 egy hibajavító kiadás a Joomla! 3-as sorozatához, amely egy biztonsági javítást és további 30 hibajavítást tartalmaz. A Joomla 3.9.10 pedig egy javító kiadás, amely a 3.9.9-es verzióban lévő többnyelvű weboldalak sablon stílusaival kapcsolatos problémát küszöböli ki.

Bővebben...

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 2 hónapja - 4 éve 2 hónapja #14925 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 3.9.9 (3.9.10)
Közvetlenül a 3.9.8-ról frissítettem a 3.9.10-re, a három, általam kezelt oldalon.
(Régebben is volt már rá példa, hogy egy Joomla! frissítésben lévő hiba javítása miatt sürgősen újabb frissítést adtak ki, ezért "óvatos duhaj" lévén, megvártam a frissítés frissítését...)
Kettőnél semmi probléma, a harmadiknál viszont üres frontend jelenik meg, de nem tudok rájönni, hogy miért.
Ennek "életre keltésében" kérnék segítséget.
Hol keressem a megoldást?
Az oldal: kisalfoldikhk.hu

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Utolsó szerkesztés: 4 éve 2 hónapja Zotius által. Indoklás: egy betű kimaradt :)

Több
4 éve 2 hónapja - 4 éve 2 hónapja #14926 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 3.9.9 (3.9.10)
Szerintem kezd a szokásossal, hogy a hiba kiíratást magasabb szintre állítod: joomlacms.hu/kézikönyv/gyakori-hibaüzene...hér-oldal-blank-page

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 4 éve 2 hónapja Balázs által.

Több
4 éve 2 hónapja - 4 éve 2 hónapja #14927 Írta: Zotius
Bekapcsoltam a hibakiiratást.
A Gantry ezt írta a bal felső sarokban:

Twig \ Error \ RuntimeError
An exception has been thrown during the rendering of a template ("You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND ((tbl.user_ids = '' AND tbl.access IN (1,1,5)) OR tbl.user_ids='0' OR tbl.u' at line 3").

Stacktrace:
#56 Twig\Error\RuntimeError in /home/kisalfol/public_html/media/gantry5/engines/nucleus/particles/position.html.twig:4

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Utolsó szerkesztés: 4 éve 2 hónapja Zotius által. Indoklás: kiegészítés

Több
4 éve 2 hónapja #14928 Írta: Motoros
Motoros válaszolt a következő témában: Megérkezett a Joomla! 3.9.9 (3.9.10)
#<IfModule mod_rewrite.c>
## Ha feltörték az oldalt & újra kell telepíteni a honlapot, vagy komoly hiba van - lezárom az oldalt!! Nem kell mindenkinek látni a hiba jelentéseket...
## Csak az itt felsorolt IP-s adminok láthatják a honlapot
# RewriteCond %{REMOTE_ADDR} !^xxx\.xxx\.xxx\.xxx$
# RewriteCond %{REMOTE_ADDR} !^46\.107\.135\.4$
# RewriteRule .* - [L,R=503]
# <IfModule mod_headers.c>
## 3600 = 60 perc
## 86400 = 1 nap
## A kötelező fejlécben beállítom a karbantartás idejét - Nem lehet túl hosszú!
# Header always set Retry-After "1400"
#</IfModule>
#</IfModule>

Több
4 éve 2 hónapja - 4 éve 2 hónapja #14929 Írta: Zotius

"Ha feltörték az oldalt & újra kell telepíteni a honlapot, vagy komoly hiba van - lezárom az oldalt!! Nem kell mindenkinek látni a hiba jelentéseket..."

Alapvetően igazad van, de a frontenden a karbantartás oldal sem volt látható a hiba miatt, hogy beléphessek... :(
Egyébként pedig az oldalt nem törték fel, ennek elkerülése érdekében telepítve vannak a megfelelő cuccok. :)
Akeeba-val visszatöltöttem a június 6-i full mentést - azóta csak néhány új cikket kellett újraírni, így sok veszteség nem ért.
Sikerült is megtalálnom egy hibás modult, aminél a Gantry normális hibaüzenetet írt ki a modul helyén, hogy nem tudja megjeleníteni. Csak azt nem értem, hogy ha ez a modul korábban nem okozott semmi problémát, most mi történhetett vele...
A modul letiltása után rendbe jöttek a dolgok.
A Joomla frissítés előtt újabb mentést csináltam, hogy ne kelljen ismét a 06.06-i mentéstől megint újrakezdeni mindent, ha ismét gáz lenne.
utána fogom a Gantry-t is frissíteni.

Utolsó szerkesztés: 4 éve 2 hónapja Zotius által.