Megérkezett a Joomla! 3.6
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Megjelent a Joomla! 3.6-os kiadása, amelyben több mint 400 probléma került javításra. Többek között további funkcióval bővült a Joomla! frissítés komponens, amely segítségével most már egy kattintással újratelepíthetjük a Joomla! rendszerfájlokat. Újabb grafikai finomításokon eset túl az adminisztrációs felület, amelyben még gyorsabb lett a modulok keresése, valamint mostantól egy görgetősáv segíti a bővítményeink listázását. Az új alűrlap mező segítségével, az új funkciók mellett, ismételhető mezőket is használhatunk mostantól. Az új kategóriagenerálási funkció segítségével, már egy cikk írása közben is létrehozhatunk új kategóriákat, kilépés nélkül is. Végezetül továbbfejlesztésre került a menük jogosultságkezelése, ahol még specifikusabban tudjuk beállítani egy-egy felhasználói csoport hozzáférését.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 125
Ha elkéstetek, akkor a config file kézi szerkesztése jön
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Mirian
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 0
Balázs írta: Nálam is hiba nélkül frissültek az oldalak.
Én először elolvastam itt nálatok mi a tapasztalat.

Frissítettem és majdnem minden ok. Egy-két modul megadta magát, de erre számítottam is. Egyelőre letiltottam őket és keresgélem a naprakész helyettesítőt.
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 125
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.