Hírek modult keresek

Több
3 éve 5 hónapja #16359 Írta: Barb
Hírek modult keresek téma létrehozva Barb által
Sziasztok

Keresek valamiféle hírek megjelentésére alkalmas kiegézítőt, ha beépített megoldás nincs. Én nem találtam.

A lényeg az lenne, legalábbis így képzelem el, hogy:

van egy széles, a lap egyik oldalától a másik oldalig lévő terület (lehet keret is, de ha nem látszik a keret akkor szebb), ebben a részben jelennek meg a hírek, 3-4, az mindegy. viszont jó lenne, ha tudna olyat, hogy a híreket amik megjelennek váltogatja, mert pl ha 20-30 cikk is van a hírek kategóriában, akkor jó lenne ha scrollozással mind meg is jelenne.
Valahogy bután nézne ki, ha más módszert alkalmaznék, mert nem akarok a főoldalra mondjuk 20-30 cikket kitenni.
Ilyesmi, vagy valami hasonló megoldás létezik?
Gondoltam olyasmire is, hogy egy slidert is fel lehet használni erre a célra, de ott azért nehezebb a szép megjelenítés.

Köszönöm szépen!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
3 éve 5 hónapja #16360 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Hírek modult keresek
www.smartaddons.com/joomla-extensions/co...slider-joomla-module

extensionspot.com/joomla-extensions/sj-article-carousel/

Én utóbbit vettem meg. Ez tud olyat is, hogy egy adott kategórián belül bizonyos cikkeket hagyjon ki, vagy jelenítsen meg.

Van ingyenes modul is (vagy legalábbis volt pl BT Content Slider), de megfogadtam, hogy olyat nem ajánlok, mert a legtöbb ingyenessel az a baj, hogy egy darabig fejlesztik, aztán vagy félbeszakad a prokekt (meghal a fejlesztő, lecsukják, nyer a lottón), vagy fizetőssé válik. Nem egyszer szívtam a joomla 1.5 -> (1.6->1.7) 2.5 -> 3.0 -> 3.x frissítéssel beragadt, bedöglött, elhanyagolt modulokkal, komponensekkel.
A design, amennyiben az elképzelésednek nem megfelelő, sablon felülírással orvosolható.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Barb

Több
3 éve 5 hónapja - 3 éve 5 hónapja #16361 Írta: Barb
Barb válaszolt a következő témában: Hírek modult keresek
Szia

Köszönöm szépen az ajánlást, és az SJ termékét választottam, onnan vettem már dolgokat. Ez is elég jó arra amire nekem kellett!

Nem tudom, szabad e ilyet, de ha gondolod, cserélhetünk a másik modul jobb megismerése céljából. Amennyiben nem, kéretik ez a sor törölni, és elnézést!
Utolsó szerkesztés: 3 éve 5 hónapja Barb által.

Több
3 éve 5 hónapja #16363 Írta: csicsa55
A bartelozás működik, csak privátban szokás egymásnak irni. Egyébként nem tudom van-e jogszabály a webes kereskedelmi alkalmazásokra.
Léteznek olyan modulok és komponensek, amik nem csak jogilag "próbálják" tiltani a jogszerűtlen felhasználást - a megengedett használati jog túllépésével - hanem konkrétan a domaint nézik, de én még ilyenbe nem akadtam bele. Az bosszantó tud lenni, amikor az ember valami olyat vesz, ami nem teljesen felel meg az igényeinek és tudott volna jobbat is venni azon az értéken vagy sokkal olcsóbban másik gyártótól. Kereslek majd privátban.

Több
3 éve 3 hónapja #16399 Írta: csicsa55
Kedves Barb. Írj rám privátban. Elvileg tudsz üzenni nekem belépve. Sajnos, Te nem tetted elérhetővé ezt az opciót a fórumon.