- Köszönetek: 1
RokSprocket lista - Read more url nem jó
- joseph66
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
RokSprocket lista - Read more url nem jó téma létrehozva joseph66 által
Hali!
Létrehoztam egy Hírek menüt és alatta RokSprocket modullal íratnám ki egymás alá a híreket.
A problémám a Read more... (Olvass tovább...) gombbal van. A Read more gombra kattintva a kezdőoldalon jelenik meg a hír.
Meg lehet-e oldani azt, hogy a Hírek menü alatt maradjon a teljes cikk?
Itt a teszt:
teszt
Utóirat: Ha tudtok ajánlani egy másik modult, ami hasonlóan megjeleníti egy kategória listáját, annak is örülnék. Hír címe, alatta némi szöveg majd olvass tovább gomb. Ennyi kéne.
Megvan a megoldás.
Jelenlegi tudomásom szerint a roksprocket modul nem kapcsolható menühöz, csak modulpozícióhoz.
Joomla + Gantry 5 alatt a Hírekhez létre kell hozni egy új sablont (outline), ahol a rokspocket modulpozíciója van. A problémát a Hírek menü okozta, nem jól oldottam meg azt, hogy a Hírek menüre kattintva csak az oldal váltson, de a Hírek menü ne jelenítsen meg semmit. Van erre több megoldás is, de az üres Gantry 5 particle például összekeveri a roksprocket modul olvass tovább url-t.
Mivel nekem nincs kiemelt cikkem, ezért a Hírek menü menüpont típusát kiemelt cikkekre állítottam, ezzel vált az oldal a hírekre, és a hírek alatt jelenik meg a teljes cikk az olvass továbbra kattintva.
Létrehoztam egy Hírek menüt és alatta RokSprocket modullal íratnám ki egymás alá a híreket.
A problémám a Read more... (Olvass tovább...) gombbal van. A Read more gombra kattintva a kezdőoldalon jelenik meg a hír.
Meg lehet-e oldani azt, hogy a Hírek menü alatt maradjon a teljes cikk?
Itt a teszt:
teszt
Utóirat: Ha tudtok ajánlani egy másik modult, ami hasonlóan megjeleníti egy kategória listáját, annak is örülnék. Hír címe, alatta némi szöveg majd olvass tovább gomb. Ennyi kéne.
Megvan a megoldás.
Jelenlegi tudomásom szerint a roksprocket modul nem kapcsolható menühöz, csak modulpozícióhoz.
Joomla + Gantry 5 alatt a Hírekhez létre kell hozni egy új sablont (outline), ahol a rokspocket modulpozíciója van. A problémát a Hírek menü okozta, nem jól oldottam meg azt, hogy a Hírek menüre kattintva csak az oldal váltson, de a Hírek menü ne jelenítsen meg semmit. Van erre több megoldás is, de az üres Gantry 5 particle például összekeveri a roksprocket modul olvass tovább url-t.
Mivel nekem nincs kiemelt cikkem, ezért a Hírek menü menüpont típusát kiemelt cikkekre állítottam, ezzel vált az oldal a hírekre, és a hírek alatt jelenik meg a teljes cikk az olvass továbbra kattintva.
Utolsó szerkesztés: 4 éve 4 hónapja joseph66 által. Indoklás: Megvan a megoldás
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: RokSprocket lista - Read more url nem jó
Kérdés továbbá, hogy a RokSprocket mennyire van egyáltalán még támogatva, mert a hírek megjelenítésére, ha jól emlékszem van ingyenes Joomla Articles építőelem a Gantry-ban. Én más weblapokon úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy modulpozíciót, majd ehhez társítottam egy Gantry építőelem modult, és itt Joomla Articles típust választottam ki.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.