Hali!
Létrehoztam egy Hírek menüt és alatta RokSprocket modullal íratnám ki egymás alá a híreket.
A problémám a Read more... (Olvass tovább...) gombbal van. A Read more gombra kattintva a kezdőoldalon jelenik meg a hír.
Meg lehet-e oldani azt, hogy a Hírek menü alatt maradjon a teljes cikk?
Itt a teszt:
teszt
Utóirat: Ha tudtok ajánlani egy másik modult, ami hasonlóan megjeleníti egy kategória listáját, annak is örülnék. Hír címe, alatta némi szöveg majd olvass tovább gomb. Ennyi kéne.
Megvan a megoldás.
Jelenlegi tudomásom szerint a roksprocket modul nem kapcsolható menühöz, csak modulpozícióhoz.
Joomla + Gantry 5 alatt a Hírekhez létre kell hozni egy új sablont (outline), ahol a rokspocket modulpozíciója van. A problémát a Hírek menü okozta, nem jól oldottam meg azt, hogy a Hírek menüre kattintva csak az oldal váltson, de a Hírek menü ne jelenítsen meg semmit. Van erre több megoldás is, de az üres Gantry 5 particle például összekeveri a roksprocket modul olvass tovább url-t.
Mivel nekem nincs kiemelt cikkem, ezért a Hírek menü menüpont típusát kiemelt cikkekre állítottam, ezzel vált az oldal a hírekre, és a hírek alatt jelenik meg a teljes cikk az olvass továbbra kattintva.