Collector alternatíva Joomla 2.5-re?

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #219 Írta: oaken26
Collector alternatíva Joomla 2.5-re? téma létrehozva oaken26 által
Sziasztok!

A következő gondom van! Egy múzeum gyűjteményét kéne felvinni egy joomla alapú honlapra adatbázis szerűen.
A követelmény, hogy legyen fénykép, mellette szöveges jellemzés(nem mindegyiknél) ill. a leltári szám feltüntetése!kb 10000-15000 tételről lenne szó!
Végignéztem a legtöbb kiegészítőt és a Collector tetszett a legjobban de sajnos 2.5-re még nem jelent meg.
Ami pedig van és tetszik az a Collection Factory de 200 Eurót azért sokallok érte ráadásul túl sok a felesleges dolog benne.
Valakinek esetleg van valami egyéb ötlete?
Lehet valami más kiegészítővel is meg lehet oldani.
Tudom van külön tartalomkezelő rendszer gyűjteményekhez de ha lehet akkor szeretném joomla alatt megoldani.
Előre is köszönöm a segítséget!
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
12 éve 10 hónapja #220 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Collector alternatíva Joomla 2.5-re?
A fejlesztő még ezt írta tavaly decemberben:

steevo írta: Hi,

I think that collector for J1.7 will be released in february (maybe the end of january)

Alternatíva lehet a Yootheme csapatol a Zoo komponens , bár sajnos ez a bővítmény is fizetős 100 Euró.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
12 éve 10 hónapja #221 Írta: oaken26
oaken26 válaszolt a következő témában: Válasz: Collector alternatíva Joomla 2.5-re?
Köszönöm a választ.
A fejlesztő oldalát én is böngészem folyamatosan de 2 hónapja nem írt a fórumára ha jól láttam.
Megnézem magamnak a Zoo komponenst, ha megfelel még 100 eurót meg is érne.