Joomla! 3.9 - Hogyan teszek jelölő négyzetet a kapcsolat űrlapba?
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Ha jól értem ezzel a verzióval már formok esetén tudok "jelölőnégyzetet" tenni ami a kötelező adatvédelmi doksira hívja fel a figyelmet. Még nem találom, erről tud valaki bővebbet, hogy lehet használni?
Gondolom elkészítem a cikket amire hivatkozni fogok, eddig oké, de hogyan készítek mondjuk egy kapcsolati űrlapot ahol ezt kötelezővé teszem?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- holloro
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 1
Én sem találtam arra választ, hogyan lehet bővíteni a regisztrációs űrlapot a megfelelő nyilatkozattal és jelölőnézetekkel..
A felhasználók/mezők/ menüpontban az adminisztrációs felületen létrehoztam a megfelelő mezőt de sehogy nem mutatja a regisztrációs űrlapba.
Hogyan lehet oda berakni a megfelelő jelölőnézetet?
Néztem a felhasználó profil plugint de ott még mindig nincs semmi erre utaló dolog.
Végig néztem a beépülő moduloknál az összes Adatvédelemre vonatkozó plugint és annak beállításait de egyiknél sem találtam erre vonatkozóan infót.
Továbbá.: Ez a gdpr csomag tartalmazza a megfelelő Cookie szabályokat is?
Már mint lehet a sütiket kategorizálni stb.?
Üdv.: Robi
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Tartalom - Hozzájárulás megerősítése beépülő modulkisgal írta: Sziasztok!
Ha jól értem ezzel a verzióval már formok esetén tudok "jelölőnégyzetet" tenni ami a kötelező adatvédelmi doksira hívja fel a figyelmet. Még nem találom, erről tud valaki bővebbet, hogy lehet használni?
Gondolom elkészítem a cikket amire hivatkozni fogok, eddig oké, de hogyan készítek mondjuk egy kapcsolati űrlapot ahol ezt kötelezővé teszem?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Ezt sajnos nem tudja, ehhez külső bővítmény használata szükséges, pl. Cookie Alert for EU Countries Joomla Module.holloro írta: Továbbá.: Ez a gdpr csomag tartalmazza a megfelelő Cookie szabályokat is?
Már mint lehet a sütiket kategorizálni stb.?
Üdv.: Robi
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- holloro
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 1

Valami ingyenes megoldás?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-