Joomla! 3.9 - Hogyan teszek jelölő négyzetet a kapcsolat űrlapba?

Több
4 éve 11 hónapja #14217 Írta: kisgal
Sziasztok!
Ha jól értem ezzel a verzióval már formok esetén tudok "jelölőnégyzetet" tenni ami a kötelező adatvédelmi doksira hívja fel a figyelmet. Még nem találom, erről tud valaki bővebbet, hogy lehet használni?

Gondolom elkészítem a cikket amire hivatkozni fogok, eddig oké, de hogyan készítek mondjuk egy kapcsolati űrlapot ahol ezt kötelezővé teszem?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 11 hónapja #14218 Írta: holloro
Sziasztok!
Én sem találtam arra választ, hogyan lehet bővíteni a regisztrációs űrlapot a megfelelő nyilatkozattal és jelölőnézetekkel..
A felhasználók/mezők/ menüpontban az adminisztrációs felületen létrehoztam a megfelelő mezőt de sehogy nem mutatja a regisztrációs űrlapba.
Hogyan lehet oda berakni a megfelelő jelölőnézetet?
Néztem a felhasználó profil plugint de ott még mindig nincs semmi erre utaló dolog.
Végig néztem a beépülő moduloknál az összes Adatvédelemre vonatkozó plugint és annak beállításait de egyiknél sem találtam erre vonatkozóan infót.
Továbbá.: Ez a gdpr csomag tartalmazza a megfelelő Cookie szabályokat is?
Már mint lehet a sütiket kategorizálni stb.?
Üdv.: Robi

Több
4 éve 11 hónapja #14224 Írta: Balázs

kisgal írta: Sziasztok!
Ha jól értem ezzel a verzióval már formok esetén tudok "jelölőnégyzetet" tenni ami a kötelező adatvédelmi doksira hívja fel a figyelmet. Még nem találom, erről tud valaki bővebbet, hogy lehet használni?

Gondolom elkészítem a cikket amire hivatkozni fogok, eddig oké, de hogyan készítek mondjuk egy kapcsolati űrlapot ahol ezt kötelezővé teszem?

Tartalom - Hozzájárulás megerősítése beépülő modul

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisgal

Több
4 éve 11 hónapja #14225 Írta: Balázs

holloro írta: Továbbá.: Ez a gdpr csomag tartalmazza a megfelelő Cookie szabályokat is?
Már mint lehet a sütiket kategorizálni stb.?
Üdv.: Robi

Ezt sajnos nem tudja, ehhez külső bővítmény használata szükséges, pl. Cookie Alert for EU Countries Joomla Module.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
4 éve 10 hónapja #14228 Írta: holloro
Úgy látom ezért a Cookie kategorizálásért még mindig fizetni kell.:(
Valami ingyenes megoldás?

Több
4 éve 10 hónapja #14231 Írta: Balázs
Véleményem szerint, csak akkor lesz ingyenes, ha például a meglévő ingyenes keretrendszerek is tudni fogják ezt a szolgáltatást pl. a Cookie Consent.