file Regisztrációs űrlap GDPR megfelelés céljából!

Több
2018 okt. 14 17:36 - 2018 okt. 14 17:41 #1 Írta: holloro
Regisztrációs űrlap GDPR megfelelés céljából! téma létrehozva holloro által
Sziasztok!
Létrehoztam a Fabrikkal, egy GDPR-nek megfelelő regisztrációs űrlapot.
lepesradio.hu/profilletrehozasa/
Hogyan tudom ezt az űrlapot behelyezni a Joomla regisztrációs űrlapjának helyére a mod_login modulban?
Tehát azt szeretném, hogy ha ott az oldalunkon rá kattintanak a Profil létrehozására, akkor a Joomla alap regisztrációs űrlapja helyett az általam Fabrikkal létrehozott űrlap jelenjen meg.
Próbáltam a mod_login fájljait módosítani manuálisan de akárhogy építettem be ezt a linket a Joomla hivatkozása helyére egyszerűen mindig a Joomla alap regisztrációját akarja megjeleníteni.
Mi lehet a megoldás?
Várom mihamarabbi válaszotok és köszönöm előre is segítségetek!
Üdv.: Robi
Utolsó szerkesztés: 2018 okt. 14 17:41 holloro által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2018 okt. 15 10:08 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Regisztrációs űrlap GDPR megfelelés céljából!
Megnézném a helyedben a Joomla user form plugin bővítményt.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2018 okt. 24 13:35 #3 Írta: holloro
holloro válaszolt a következő témában: Regisztrációs űrlap GDPR megfelelés céljából!
Nézem de nem találom honnan lehetne leszedni ezt a plugint!
Esetleg letöltési linket tudtok küldeni?
A fabrik oldalán a letöltéseknél a signup download menüpontra klikkelve nem tudok regisztrálni sem bejelentkezni.
A Facebook login pedig nem működik, mert nem https protokoll alatt futó oldal, így a Facebook letiltotta a bejelentkezési plugint.
Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm segítségetek!
Üdv.:
Robi

Több
2018 okt. 24 14:11 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Regisztrációs űrlap GDPR megfelelés céljából!

Melléklet:

Fájlnév: plg_fabrik...0-24.zip
Fájlméret:67 KB

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Mellékletek:

Több
2018 okt. 24 15:13 #5 Írta: holloro
holloro válaszolt a következő témában: Regisztrációs űrlap GDPR megfelelés céljából!
Köszi Balázs!:)