Joomla frissítéskor elvesznek a módosítások

Több
3 hete 4 napja #17785 Írta: Gergo
Joomla frissítéskor elvesznek a módosítások téma létrehozva Gergo által
Sziasztok!
Van nekünk több weboldalunk, és többnél használjuk a bootstrap carouselt (és társait), amire létrehozok egy user.php-t és azt meghívom az index.php-ban. A user.php tartalmazza a behívandó bootstrap modulokat, viszont ez a behívás minden frissítés után elveszik az index.php-ból, és mindig újra pótolni kell. Nincs erre valami jobb megoldás? Próbáltuk a phoca slider-t is, de az nem annyira jó, az teljesen máshogy működik html-css szinten.
Illetve ugyancsak a frissítések felülírják a favicon-okat amiket bemásolunk a /media/system/images mappában. Ezt ti hogyan küszöbölitek ki? Vagy hogy oldjátok meg a favicon dolgot?
Köszönöm!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2 hete 6 napja #17789 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Joomla frissítéskor elvesznek a módosítások
Ebben az esetben sablonfelülírás a megoldás. És ezzel meg is válaszoltam a másik topik kérdését, miszerint mi értelme a sablonfelülírásnak. Hát pl ez. Így nem vesznek el frissítéskor a módosítások.

A gyári joomla sablonját használod vagy valami harmadik féltől származót? A sablon dokumentációjában kell megnézni. Css override a kulcsszó.

Több
2 hete 6 napja #17791 Írta: Gergo
Gergo válaszolt a következő témában: Joomla frissítéskor elvesznek a módosítások
Igen, a joomla alapértelmezett Cassiopeia sablont használom, utána nézek akkor. Köszönöm!

Több
2 hete 6 napja #17792 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla frissítéskor elvesznek a módosítások

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2 hete 5 napja #17793 Írta: Gergo
Gergo válaszolt a következő témában: Joomla frissítéskor elvesznek a módosítások
Sajnos nekem pont nem a css kell, azt már ismerem, hanem "user."php, de tudtommal olyan nincs.
Mivel a bootstrap modulokat kell behívnom, ez alapján: docs.joomla.org/J4.x:Using_Bootstrap_Components_in_Joomla_4

Több
2 hete 5 napja - 2 hete 5 napja #17794 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Joomla frissítéskor elvesznek a módosítások
A phpt is valahogy be lehet integrálni, valóban nem css kell Neked. Gantrynál be lehetett a phpt gyógyítani, szerintem Cassiopeiaba is valahogy be lehet. Ebben Balázs fog tudni tanácsot adni. Esténként néz rá általában a fórumra.
Utolsó szerkesztés: 2 hete 5 napja csicsa55 által. Indoklás: elgépelés javítása