Joomla 4.1.2 - SEF beállítás módosítása után jött a „Vörös Ördög”
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Kevesebb
Több
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #16633
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Joomla 4.1.2 - SEF beállítás módosítása után jött a „Vörös Ördög” téma létrehozva Zotius által
A Globális konfigurációban, a SEF beállítások között csupán egy módosítást végeztem (SEF utótag NEM-ről IGEN-re állítást), de inkább ne tettem volna...
A módosítás után jött vörös háttéren az alábbi üzenet:
Próbálkoztam a configuration.php-ban az alábbi paraméterek "false"-ra visszaállításával, de eredménytelenül.
Mi tévő legyek, hogy ismét életre keljen az oldal?
A módosítás után jött vörös háttéren az alábbi üzenet:
Sajnáljuk, de egy olyan hiba történt, amelyet nem sikerült megoldanunk.
The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."
hibaüzenet.Próbálkoztam a configuration.php-ban az alábbi paraméterek "false"-ra visszaállításával, de eredménytelenül.
Code:
public $sef = false;
public $sef_rewrite = false;
public $sef_suffix = false;
public $unicodeslugs = false;
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 1 éve 5 hónapja Zotius által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #16634
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla 4.1.2 - SEF beállítás módosítása után jött a „Vörös Ördög”
A configuration.php-ban bekapcsoltam a debug funkciót. A debug eredménye az alábbi:
A migrált oldal ezen az URL-en látható.
A migrált oldal ezen az URL-en látható.

Utolsó szerkesztés: 1 éve 5 hónapja Zotius által. Indoklás: kép csatolása
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #16637
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 4.1.2 - SEF beállítás módosítása után jött a „Vörös Ördög”
A Redis az inkább cache probléma. Erre dob valamit?
Globális konfiguráció -> Rendszer -> Gyorsítótár -> Rendszer gyorsítótár -> KI (configuration.php -> public $caching = 0;)
Globális konfiguráció -> Rendszer -> Gyorsítótár -> Rendszer gyorsítótár -> KI (configuration.php -> public $caching = 0;)
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 1 éve 5 hónapja Balázs által.
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
1 éve 5 hónapja #16640
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla 4.1.2 - SEF beállítás módosítása után jött a „Vörös Ördög”
A gyorsítótár a migrálás után nem változott, ki van kapcsolva.
A régi J3x nél a munkamenet kezelő "Nincs"-re volt állítva.
A backupból, az újbóli telepítés és megismételt J3x > J4x frissítés után - után épp az imént néztem -, hogy az alapértelmezett munkamenet kezelő Redis lett.
Úgy látszik, hogy valami rendesen összeakadt a Redis-szel.
Megpróbáljam "Nincs"-re állítani?
A régi J3x nél a munkamenet kezelő "Nincs"-re volt állítva.
A backupból, az újbóli telepítés és megismételt J3x > J4x frissítés után - után épp az imént néztem -, hogy az alapértelmezett munkamenet kezelő Redis lett.
Úgy látszik, hogy valami rendesen összeakadt a Redis-szel.
Megpróbáljam "Nincs"-re állítani?

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
1 éve 5 hónapja #16641
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 4.1.2 - SEF beállítás módosítása után jött a „Vörös Ördög”
Szerintem a Redis nincs megfelelően bekonfigurálva a szerveren, így összeakad, ezt ki kellene kapcsolni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
1 éve 5 hónapja #16642
Eltérések vannak a J!3 és a J!4 munkamenet-kezelőjének opciói között:
J!3-nál: Redis | Nincs | Adatbázis, >>> a beállított: Nincs
J!4-nél: Redis | Fájlrendszer | Adatbázis
>>> a beállított: Redis
Bár most, a másodszori frissítés/telepítés után jól működik, ki merjem kapcsolni?
Ha ki akarom kapcsolni, állíthatom "Fájlrendszer"-re? (Ez felel meg a J3-nál a "Nincs" opciónak)
J!3-nál: Redis | Nincs | Adatbázis, >>> a beállított: Nincs
J!4-nél: Redis | Fájlrendszer | Adatbázis
>>> a beállított: Redis
Bár most, a másodszori frissítés/telepítés után jól működik, ki merjem kapcsolni?
Ha ki akarom kapcsolni, állíthatom "Fájlrendszer"-re? (Ez felel meg a J3-nál a "Nincs" opciónak)