Joomla 3.10.8-ról Joomla 4.1.2-re migrálás után a cikkek bevezető képei rossz helyen
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Joomla 3.10.8-ról Joomla 4.1.2-re migrálás után a cikkek bevezető képei rossz helyen téma létrehozva Zotius által
A migrálást követően a tárgyban írt, eléggé idegesítő hibát tapasztaltam.
Mellékelek két képet. az első a Joomla 3.10.8-cal, a másik a Joomla 4.1.2-vel üzemelő oldalon látható megjelenést mutatja.
A hiba tehát: J4.1.2-ben a bevezető kép a cikk címe felett található, ellentétben a J3.10.8ban megszokott (cikk címe alatti) elrendezéssel, ami a blog-elrendezésénél elég zavaró.
Szerintem jelezni kellene a fejlesztők felé, ebben kérem Balázs segítségét.
Mellékelek két képet. az első a Joomla 3.10.8-cal, a másik a Joomla 4.1.2-vel üzemelő oldalon látható megjelenést mutatja.
A hiba tehát: J4.1.2-ben a bevezető kép a cikk címe felett található, ellentétben a J3.10.8ban megszokott (cikk címe alatti) elrendezéssel, ami a blog-elrendezésénél elég zavaró.
Szerintem jelezni kellene a fejlesztők felé, ebben kérem Balázs segítségét.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.10.8-ról Joomla 4.1.2-re migrálás után a cikkek bevezető képei rossz helyen
Milyen sablont használtál 3 alatt és milyet használsz 4 alatt?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla 3.10.8-ról Joomla 4.1.2-re migrálás után a cikkek bevezető képei rossz helyen
Ugyanazt a Gantry 5.5 & Hydrogen sablont mindkettőnél
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.10.8-ról Joomla 4.1.2-re migrálás után a cikkek bevezető képei rossz helyen
A bevezető kép a cikkben van, vagy külön a Képek hivatkozások -> Bevezető képe?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla 3.10.8-ról Joomla 4.1.2-re migrálás után a cikkek bevezető képei rossz helyen
Külön. Képek hivatkozások -> Bevezető képe.
Szerintem a layout-ot módosították, mert ez a Cassiopeia alapsablonban is így jelenik meg.
Ha a cikkbe teszem, akkor rendben van.
Szerintem a layout-ot módosították, mert ez a Cassiopeia alapsablonban is így jelenik meg.
Ha a cikkbe teszem, akkor rendben van.
Utolsó szerkesztés: 1 éve 7 hónapja Zotius által. Indoklás: kiegészítés
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Utolsó szerkesztés: 1 éve 7 hónapja Zotius által.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.